Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου στο... προσκήνιο!

Ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στα ήδη αρκετά που βρίσκονται στην μεταγραφική... λίστα των ανθρώπων του Πανιωνίου για την απόκτηση ενό...

Ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στα ήδη αρκετά που βρίσκονται στην μεταγραφική... λίστα των ανθρώπων του Πανιωνίου για την απόκτηση ενός αμυντικού.

Μετά, λοιπόν, από τους Αλβάρες, Βάλλα και Κατσουράνη, το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο 27χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται τόσο στην θέση του αριστερού μπακ όσο και σε αυτή του στόπερ, κυκλοφορεί ελεύθερος και η περίπτωσή του φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στους κυανερυθρους.

Ο Οικονόμου την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην Βέροια, ενώ έχει παίξει και σε Ιωνικό, Καβάλα, Ατρόμητο και Ρος Κάουντι.

Πλέον, ο χρόνος πιέζει και άπαντες στον Πανιώνιο θέλουν να ολοκληρώσουν την ενίσχυση της ομάδας στην αμυντική γραμμή, με την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πάντως, ο Οικονόμου δεν είναι η μοναδική περίπτωση που περνάει από... έλεγχο στον Ιστορικό, καθώς υπάρχουν και κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών από την αγορά του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια