Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέντε «μπαλωθιές» οι κυανέρυθροι!

Επιβλητική νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων του Ιστορικού, όπου επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, για το πρωτάθλημα Κ20 της ...

Επιβλητική νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων του Ιστορικού, όπου επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη υποδέχτηκε στην Αργυρούπολη τους Κρητικούς, τους οποίους και συνέτριψε με 5-0.

Ο Ρόπας στο 20' κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Πρέντι για να κάνει το 1-0. Ο σκόρερ έγινε δημιουργός στο 40' και σέντραρε για να κάνει το 2-0 με κεφαλιά ο Φερεντίνος.

Ο Γιοματάρης με εξαιρετική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής στο 55' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να ακολουθήσει το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης στο 57'. Ο Γκούμας με δυνατό σουτ από 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να γράψει το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αρώνης με πλασέ στο 65'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Τζαφέρι, Ρόπας (65' Χαϊρούλα), Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πηνιώτης, Γκούμας, Αρώνης, Πρέντι, Φερεντίνος (65' Ντάγκρας), Γιοματάρης (70' Μπιμάι).

1 σχόλιο

  1. Μπραβο στην ομαδα Κ20 με σωστη δουλεια που πιστευω οτι γινετε ολα αυτα τα χρονια θα βγουν και αλλα ταλεντα καλη συνεχεια στο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή