Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη λίστα και ο Αλβάρες

Μετά τον Σωτήρη Μπαλάφα μπήκε ένα ακόμη όνομα στην... λίστα των υποψήφιων ποδοσφαιριστών που αναζητά ο Πανιώνιος για να ενισχύσει την αμυ...

Μετά τον Σωτήρη Μπαλάφα μπήκε ένα ακόμη όνομα στην... λίστα των υποψήφιων ποδοσφαιριστών που αναζητά ο Πανιώνιος για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή.

Ο λόγος για τον Λεάντρο Αλβάρες, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πριν λίγες μέρες έφτασε πολύ κοντά στον Πανθρακικό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στους ανθρώπους τους Πανιωνίου και η περίπτωσή του  δεν τους αφήνει. Αλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εντός συνόρων με Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλων, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη μεσσαία γραμμή. Γεγονός που τον καθιστά πολύτιμο σε κάθε προπονητή.

Πάντως στον Πανιώνιο μελετούν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις, αφού θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή μιας και πρόκειται για έναν κομβικό ποδοσφαιριστή στα πλάνα του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ιστορικού έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Παντίδος υποβλήθηκε σε μία μικροχειρουργική επέμβαση, ωστόσο όπως αναφέρεται δεν συντρέχει κάποια ανησυχία και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τους Αρκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια