Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις...

Αν και ακόμα τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ο μπασκετικός Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σ...

Αν και ακόμα τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ο μπασκετικός Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης, με βοηθό τον Βαγγέλη Μάγειρα και γυμναστή τον Κώστα Ντάκουλα. Τιμ μάνατζερ των κυανέρυθρων θα είναι ο Σωκράτης Ηλιάδης και υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα προσπαθήσουν να φέρουν όσο πιο άμεσα γίνεται στην Ελλάδα τους Αμερικανούς Τζάρβις Θριτ και Μάθιου Χεζικάια, με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ συνεχίζονται καθημερινά οι προσπάθειες για να συμπληρωθούν τα κενά στο ρόστερ.

Στις προπονήσεις της ομάδας αυτή τη στιγμή συμμετέχουν οι Σταμάτης, Μοτσενίγκος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Άλεξ Βουγιούκας και Χούμας, ενώ θα βοηθήσει για κάποιες μέρες και ο Άντονι Γκράντι.

Από εκεί και πέρα, ορίστηκε το πρώτο ματς του Πανιωνίου για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει στις 08/10 τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Αρτάκης.


1 σχόλιο

  1. Θλίψη προκαλεί η καθυστέρηση προγραμματισμού στην Καε! Διοικητική αβεβαιότητα και άδειο εντελώς ρόστερ! Κρίμα, πολύ κρίμα! Γιατί δεν μιλάει κανένας για το αν τελικά βρεθεί λύση; Πώς θα προχωρήσει η ομάδα; Ποιος τέλος πάντων θα τρέξει την Καε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή