Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ικανοποίηση για Γιάννου!

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στον Πανιώνιο τρίβουν τα... χέρια τους από ικανοποίηση.  Ο 24χρονος ποδοσφαιρ...

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στον Πανιώνιο τρίβουν τα... χέρια τους από ικανοποίηση. 

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στη φετινή σεζόν, καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Εργοτέλη σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας, ενώ βρήκε δίχτυα και στο δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα, λίγο είχε λείψει να σκοράρει και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου στην φάση που τελικά πέτυχε το γκολ ο Μπουμάλ, νικήθηκε από τον Κοτσόλη, ενώ και λίγα λεπτά νωρίτερα νωρίτερα είχε φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά το "ψαλιδάκι" που είχε επιχειρήσει πέρασε άουτ.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βλέπει τον Γιάννου να βρίσκεται μέσα στις φάσεις, να σκοράρει και γενικότερα να βοηθάει σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι τον Πανιώνιο και φυσικά ελπίζει πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Έτσι, αυτή την στιγμή, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ρόστερ της ομάδας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια