Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποθέωση για τους «μικρούς Πάνθηρες»

Οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου μπορεί να ηττήθηκαν από τον Κολοσσό Ρόδου (76-92 ), ωστόσο γνώρισαν για ακόμη μία φορά την αποθέωση από τον...

Οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου μπορεί να ηττήθηκαν από τον Κολοσσό Ρόδου (76-92 ), ωστόσο γνώρισαν για ακόμη μία φορά την αποθέωση από τον τρομερό κόσμο του Ιστορικού, για την συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα της Α1, με τον Θανάση Παπαχατζή για πρώτη φορά στον πάγκο, αναγκάστηκε να αγωνιστεί εκ νέου –κυρίως- με την εφηβική ομάδα, με τους νεαρούς αθλητές να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κοιτάξουν στα μάτια τους επαγγελματίες και έμπειρους αντιπάλους τους.

Στα πρώτα 20 λεπτά ο Ιστορικός τα κατάφερε αρκετά καλά, μένοντας μέσα στο παιχνίδι, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 40-50. Στην «επανάληψη» οι «μικροί» του Πανιωνίου δεν άντεξαν να συνεχίσουν στους ίδιους απαιτητικούς υψηλούς ρυθμούς και έτσι ο σύλλογος της Ρόδου που σε όλο το ματς έπαιξε φουλ με τους έμπειρους παίκτες του, έφτασε στη νίκη.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Πανιωνίου, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο να ενισχύουν τα πιτσιρίκια με την κυανέρυθρη φανέλα!

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό αναδείχθηκε ο Σταμάτης με 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπιλής και Μωραϊτης με 15.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πιτσιρικάδες του Ιστορικού μπήκαν εμφανώς αγχωμένοι στο παρκέ, καθώς από τα πρωταθλήματα των ακαδημιών βρέθηκαν να εκπροσωπούν τον Πανιώνιο στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Οι νεαροί αθλητές προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν στα ίσια τους επαγγελματίες και σαφώς πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους τους, όμως λίγο το άγχος, λίγο έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, έδωσε στον Κολοσσό το δικαίωμα να κλείσει την περίοδο με το +13 (13-26).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να «ψαλιδίσουν» την διαφορά και κατά διαστήματα κατάφερναν να κατεβάσουν τον δείκτη στους -9.

Μωραϊτης, Μπιλής και Πετρόπουλος με εύστοχα τρίποντα διατηρούσαν πάντα «ζωντανό» τον Πανιώνιο, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 40-50 για τους φιλοξενούμενους.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Παπαχατζή έδειξαν σημάδια κούρασης και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο υψηλό ρυθμό, που απαιτεί ένας αγώνας Α1.

Οι πιτσιρικάδες φυσικά προσπαθούσαν συνεχώς να πάρουν ότι περισσότερο μπορούσαν από την αναμέτρηση, κυνηγούσαν κάθε φάση και φυσικά είχαν την τρομερή συμπαράσταση των φίλων την ομάδας, οι οποίοι με ατελείωτο τραγούδι υποστήριζαν τους νεαρούς αθλητές. Το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 49-71

Πλέον, τα πράγματα όσον αφορά τον νικητή είχαν –σχεδόν- ξεκαθαρίσει, με τον Πανιώνιο όμως και το τελευταίο δεκάλεπτο να προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο Δημήτρης Σταμάτης ανέλαβε τον ρόλο να οδηγήσει επιθετικά τον Ιστορικό, ο «μικροί» προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν, με το τελικό σκορ να είναι το 76-92 για τον Κολοσσό.

Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα δεν ένοιαζε κανέναν ιδιαίτερα, με τον φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού να αποθεώνει τους «μικρούς Πάνθηρες».

Δεκάλεπτα: 13-26, 40-50, 49-71, 76-92

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μωραϊτης 15 (4), Πετρόπουλος 14 (1), Οικονομόπουλος 7 (1), Κουκουλάς 7, Σπυρόπουλος 2, Μοτσενίγκος, Μπιλής 15 (1), Σταμάτης 16 (1), Δούκας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια