Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα στην Τρίπολη

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2...

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του.

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τέρμα του Απόστολου Γιάννου.

Ο Αστέρας αντέδρασε και στο 21' ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Σανκαρέ.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην "επανάληψη" ο Ιστορικός έφτασε μία... ανάσα από το να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως το σουτ του Φούντα στο 59' σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαντή.

Στο 65' ο Παπαδόπουλος ενήργησε άψογα και είπε "όχι" στο τετ α τετ του Μπαράλες.

Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Μούκαμ κατάφεραν να κάνουν εκείνοι το 2-1.

Μάλιστα, στο 81' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 3-1, για να γράψει το τελικό σκορ (3-2) ο Παντίδος στο 86' με όμορφη κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Φούντα.

*Να θυμίσουμε πως στην αποστολή της ομάδας δεν βρέθηκε ο Ιμπαγάσα, ο οποίος προφυλάχτηκε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

*Στο 68ο λεπτό ο διαιτητής Δελφάκης έδωσε εντολή στον Δημήτρη Τερεζόπουλονα αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος άνοιξε διάλογο με την κερκίδα. Στην θέση του πέρασε ο Γιαννακόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής (30’ Θεοδωρόπουλος, 60’ Κοσίσκι), Κιτόκο (60’ Γιαννιώτας), Κυριακόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Παντελιάδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (63’ Μούκαμ), Μάσα, Τιε Μπι (37’ Ουσέρο), Μπαράλες, Νικο Φερνάντεθ (46’ Λούι), Μπακασέτας (46’ Ρόλε).

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος (68’ Γιαννακόπουλος), Πάνος (58’ Αργυρόπουλος), Οικονόμου (77’ Γκέζoς), Χατζηισαίας (76’ Παντίδος), Τασουλής, Γκίνι (46’ Μητρόπουλος), Κολοβός (76’ Σμυρλής), Μπούζας, Φούντας, Μπουμάλ (46’ Μασούρας), Γιάννου (77’ Βουτσιώτης).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΝΑ ΚΑΘΟΔΟΓΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩMΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή