Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χριστοδούλου: «Δεν θα μπορούσα να λείψω»

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Χρηστοδούλυ, μίλησε για τις κινήσεις που θα γίνουν άμεσα στην ομάδα.  Στις πρώτες ...

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Χρηστοδούλυ, μίλησε για τις κινήσεις που θα γίνουν άμεσα στην ομάδα.

 Στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε:

"Ο Πανιώνιος ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Όταν οι άνθρωποι που ανέλαβαν την ΚΑΕ, με κάλεσαν να βοηθήσω αυτή τη νέα προσπάθεια, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ δευτερόλεπτο. Είπα αμέσως το "ναι". Ήθελα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων που έχουν αναλάβει να δώσουν μάχη, για να σώσουν την κατάσταση -σε πρώτη φάση- και μετά να δημιουργήσουν τις βάσεις, ώστε να ξαναγίνει μια μέρα δυνατός ο Πανιώνιος. Γιατί αυτός είναι ο στόχος: να υπάρχει συνέχεια. Πάντα ήμουν εκεί. Δεν θα μπορούσα να λείψω τώρα".

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην παρούσα φάση, είναι "να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να είναι έτοιμο, πλήρες το ρόστερ. Επιδίωξη μας είναι, έστω και στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να μπορεί να σταθεί καλά, στην κατηγορία.

Διακανονισμός με Ζορόσκι

Συμφωνίες με παίκτες έχουν υπάρξει αλλά δεν γίνεται να ανακοινωθούν προτού η FIBA άρει το απαγορευτικό των μεταγραφών και επέλθει διακανονισμός με τα χρέη στον Ιβαν Ζορόσκι. Η διοίκηση τόνισε πως τα πάντα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον:

“Οι ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η FIBA θα άρει το εμπάργκο που είχε ο Πανιώνιος στις μεταγραφές, την τελευταία πενταετία. Αρχής γενομένης από Ιβάν Ζορόσκι, με τον οποίον η νέα διοίκηση όχι μόνο ήλθε σε συμφωνία, αλλά έχει καταβάλει και την πρώτη δόση. Μόλις λάβουμε το επίσημο έγγραφο από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την άρση της απαγόρευσης, θα αρχίσουμε και τις ανακοινώσεις συνεργασίας με παίκτες. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό. Οφείλουμε ωστόσο, να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια