Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (Σάββατο 8/11, 17.00). Ο προπονητής του Πανιωνίου, με δηλώ...

Για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (Σάββατο 8/11, 17.00).

Ο προπονητής του Πανιωνίου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε τι είπε για

...τη σημασία του αγώνα: "Στο σημείο που είμαστε, από βαθμολογικής απόψεως και δεδομένων των δυο σοβαρών απωλειών από Κολοσσό και Τρίκαλα, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την υπέρβαση, σε κάθε εντός έδρας ματς. Μόνο έτσι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

...το κλειδί του αγώνα: "Η άμυνα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, στην επίθεση. Άλλωστε, οι 6 νίκες που έχει πάρει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές".

...το δυνατό σημείο του Πανιωνίου: "Είναι η διάθεση που θα δείξουμε. Αγωνιστικά, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Η διάθεση που θα δείξουμε θα μας βοηθήσει να καλύψουμε τις αδυναμίες".

...το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ: "Ο πλουραλισμός που διαθέτει. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν και ομοιογένεια που είναι προϊόν της εξαετούς παρουσίας του Μαρκόπουλου, στον πάγκο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια