Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: «Η ομάδα βγάζει υγιές πρόσωπο»

Για την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά παιχνίδια με Λεβαδειακό και Φωστήρα μίλησε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. «Κλείσαμε δύο φιλικά για ν...

Για την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά παιχνίδια με Λεβαδειακό και Φωστήρα μίλησε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

«Κλείσαμε δύο φιλικά για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά πήραμε τους πιο βασικούς παίκτες, αυτούς που έχουν παίξει περισσότερο ως τώρα. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το παιχνίδι της Λιβαδειάς. Θα μπορούσαμε να είμαστε σε κάποιες φάσεις καλύτεροι και στο αμυντικό και στο επιθετικό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι πήγαμε καλύτερα, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Φωστήρα, έπαιξαν τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό, ήμασταν αρκετά γρήγοροι και στο επιθετικό κομμάτι και στη μεταφορά από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα παιδιά ανταπεξήλθαν και άφησαν θετική άποψη σ' εμένα», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα "a-sports".

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Τερεζόπουλος δοκίμασε ένα σύστημα με τριάδα στην άμυνα και αναφορικά με αυτό τόνισε: «Ναι, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας για 60 λεπτά. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αλλά είναι νωρίς».

Όσον αφορά για το τι θα γίνει με την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο προπονητής της ομάδας είπε: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ γιατί πρέπει κι εμείς να φτιάξουμε τον προγραμματισμό μας. Πρέπει να τελειώσει γρήγορα αυτή η κατάσταση, να αποφασίσουν τι θα γίνει, για να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Τέλος, για την έως τώρα αγωνιστική παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα ανέφερε:  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα, όπως έχουμε επαναλάβει, βγάζει πολύ υγιές πρόσωπο. Είναι μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική, η οποία έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Θα έπρεπε να έχουμε πολύ περισσότερες νίκες, αλλά πληρώνουμε κάποια λάθη, κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό μας έχει στοιχίσει, αλλά ευελπιστούμε ότι αυτό θα γυρίσει και η ομάδα θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια