Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω τι φταίει...»

Απογοητευμένος για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Καλλονή εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλ...

Απογοητευμένος για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Καλλονή εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ιστορικού στην κάμερα της Nova…

Για το παιχνίδι: «Για πολλοστή φορά έγινε αυτό, να χάνουμε τόσες ευκαιρίες και να μην παίρνουμε τη νίκη. Γίνεται κάθε φορά το ίδιο. Δεν ξέρω τι να πω. Παίζουμε καλύτερα από τον αντίπαλο, όμως δεν τα καταφέρνουμε. Δεν ξέρω τι φταίει».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Χάνουμε τις ευκαιρίες, κάνει ο αντίπαλος τις φάσεις του γκολ και κερδίζει. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, αυτά που έγιναν δεν γυρίζουν πίσω».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Στήριξη χρειάζεται να έχουμε από τον κόσμο, από την διοίκηση, από τον προπονητή μας και από τους εαυτούς μας και πιστεύω ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του. Με όσα έχουμε δείξει δεν μας αξίζει η θέση που είμαστε».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαι απογοητευμένος γιατί ακόμη μια φορά έγινε αυτό το πράγμα. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Προσπαθούμε όλοι να μην γίνεται το κλίμα βαρύ. Σίγουρα αισθανόμαστε πλέον πίεση, αλλά νομίζω ότι κάτι μας χρωστάει το ποδόσφαιρο στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια