Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δείπνο και... συνεργασία με το Ιατρικό κέντρο

Γεύμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ενόψει της ερχόμενης σημαντικής εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟ...

Γεύμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ενόψει της ερχόμενης σημαντικής εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του Ιστορικού θέλησε να "ζεστάνει" περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου (08/11) κόντρα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Γι' αυτό το λόγο η ΚΑΕ παρέθεσε γεύμα στους συντελεστές της ομάδας, σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης. Φυσικά δεν κατάφερε να δώσει το παρόν ο Χάνκοκ, ο οποίος εκείνη την ώρα ταξίδευε για να έρθει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο μπασκετικός Πανιώνιος με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ευχαριστώντας τον πρόεδρο και γιατρό της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα.

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ευχαριστεί θερμά τον γιατρό, Χρήστο Δάρα για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σύλλογο, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια ως προς την επίτευξη της συμφωνίας", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήδη κυκλοφόρησαν και οι φίλοι του Ιστορικού θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το κλειστό (09.00-21.00). Παράλληλα, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί και τα διαρκείας, οι τιμές των οποίων είναι 50, 100 και 300 ευρώ.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια