Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακό τέταρτο δεκάλεπτο και ήττα...

Ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο στέρησε από τον Πανιώνιο την διεκδίκηση της πρώτης του φετινής νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι γν...

Ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο στέρησε από τον Πανιώνιο την διεκδίκηση της πρώτης του φετινής νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 80-69 από τον  ΚΑΟΔ.

Η ομάδα του Αλεξανδρή έκανε ακόμη μια… φιλότιμη προσπάθεια για να κάνει επιτέλους σεφτέ στο πρωτάθλημα όμως δεν τα κατάφερε ούτε με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, καθώς ήταν αγνώριστος στην τελευταία περίοδο.

Ο αγώνας…

Ντέρμπι από το ξεκίνημά του ήταν το παιχνίδι στη Δράμα καθώς μέχρι και το πρώτο εξάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά και το σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια. Όμως, στη συνέχεια, ο ΚΑΟΔ ξέφυγε αρχικά με το 11-5 ενώ παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος μείωσε στο καλάθι στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου οι Δραμινοί ήταν στο +7(18-11).

Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν τον πρώτο λόγο και στη δεύτερη περίοδο μάλιστα στο 12ο λεπτό πήγαν πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 23-13. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πανιώνιος με τον Κορόλεβ να πραγματοποιεί άλλη μια καλή εμφάνιση μείωσε στους 6(26-20) ενώ στη συνέχεια με ένα σερί 7-0 μείωσε και άλλο με το 34-31 στο 18’. Μάλιστα με τον Χάνκοκ να παίρνει από τον Κορόλεβ τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα οι «κυανέρυθροι» μείωσαν και στον πόντο με το 37-36 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με τον Κορόλεβ να είναι ασταμάτητος ο Πανιώνιος πέρασε και πάλι μπροστά μετά από πάρα πολύ ώρα για την ακρίβεια μετά το ξεκίνημα του αγώνα με το 37-38 στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. Μάλιστα, σε όλη την περίοδο οι δύο ομάδες άλλαζαν συνεχώς τη «σκυτάλη» στο σκορ ενώ οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο κλείσιμο του τριαντάλεπτου με το 53-57.

Στην τελευταία περίοδο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε καθώς με τον Λόε να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΚΑΟΔ, οι Δραμινοί πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και άρχισαν να χτίζουν σιγά σιγά μια διαφορά ασφαλείας. Την ίδια ώρα που ο Πανιώνιος έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει ο ΚΑΟΔ με ένα 8-0 ξέφυγε με 77-65 στο 39’ και έτσι τελικά πήρε εύκολα τη νίκη με το ταμπλό στο «Δημ. Κραχτίδης» να γράφει το τελικό 80-69.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 37-36, 53-57, 80-69

ΚΑΟΔ (Μέξας): Χρυσικόπουλος 11, Σπυριδωνίδης, Ζάρας 10, Σλαφτσάκης 9, Τζόνσον 2, Άτκινς 7, Γεωργάκης 2, Όντομ 9, Λόε 16, Μισέλ 5, Τρότερ 9.

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 4, Βεργίνης 9, Κουκουλάς 1, Γουντς 7, Κόλεμαν 6, Χάνκοκ 13, Κορόολεβ 22, Στρναντ 1, Προύιτ 6.

1 σχόλιο

  1. Πάλι..(???),και το σερί ανεβαίνει επικίνδυνα.. (?)..Αν λέω ΑΝ δεν κερδίσουμε το άλλο Σάββατο την αμαλιαδα (που νίκησε τον άρη σήμερα),που θ αρχίσουμε να βρίσκουμε τις νίκες που θέλουμε...Ακόμη κ έτσι αισιοδοξώ,για να μην γίνω όμως γραφικός...Νίκες άμεσες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή