Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάνκοκ: «Είμαι ενθουσιασμένος...»

 Ο Λουκ Χάνκοκ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Πανιωνίου και αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο το...

 Ο Λουκ Χάνκοκ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Πανιωνίου και αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός άσος έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη (06/11) και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου τόνισε: "Πραγματικά είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα του Πανιωνίου στην οποία έχουν παίξει σπουδαίοι Αμερικανοί παίκτες όπως ο Ταϊρίς Ράις με την οποίο γνωρίζομαι. Στην προετοιμασία των Μέμφις Γκρίζλις γνώρισα τους Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη και με τον τελευταίο διατηρώ επαφή. Μου έχει πει πολύ καλά λόγια.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Πανιώνιο. Ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Παράλληλα θέλω να βελτιωθώ ώστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα παίζοντας στο ΝΒΑ", ήταν αναλυτικά τα λόγια του Χάνκοκ στην μπασκετική ιστοσελίδα "basketnet".

Δεν υπάρχουν σχόλια