Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με... ανατροπή στον Ταύρο

Θετική εικόνα άφησαν σε γενικές γραμμές οι "ρεζέρβες" του Πανιωνίου στην φιλική νίκη επί του Φωστήρα με 2-1 στον Ταύρο. Ο Δημήτρ...

Θετική εικόνα άφησαν σε γενικές γραμμές οι "ρεζέρβες" του Πανιωνίου στην φιλική νίκη επί του Φωστήρα με 2-1 στον Ταύρο.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος παρέταξε την ομάδα με παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (σ.σ. πλην του Γκέζου του Γκίνη και του Ιμπαγάσα) και σίγουρα από κάποιους ποδοσφαιριστές του έμεινε ικανοποιημένος.

Οι έντεκα που αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα ήταν οι: Καλογεράκης, Μέξης, Χολέβας, Μ. Γκέζος, Κόμνος, Π. Γκέζος, Γκίνης, Βουτσιώτης, Χαροντάκης, Ιμπαγάσα και Σμυρλής.

Οι γηπεδούχοι του Φωστήρα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5' ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Ράμα.

Στο 14' ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Σμυρλής κέρδισε πέναλτι, όμως ο Βουτσιώτης αστόχησε από τα έντεκα βήματα στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42' όμως ότι δεν κατάφερε ο Βουτσιώτης το πέτυχε ο Κόμνος. Ο αριστερός μπακ του Ιστορικού, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 48' ο Σμυρλής έκανε ένα όμορφο πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πολύδωρος Γκέζος δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Σμυρλής, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στο 88' με διαγώνιο σουτ πέτυχε το νικητήριο τέρμα του αγώνα, δίνοντας την φιλική νίκη στον Πανιώνιο.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντουρμισάι, Ζαχαράκης, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος.

Η σύνθεση του Φωστήρα(Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Σακελλαρίου (60' Μουστόγιαννης), Αχείμαστος, Μπελέρης, Μουκίδης, Ράμα (46' Τεγούσης), Κανελλόπουλος, Σιώπης, Τσεμπέσι (46' Μίτκας)


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια