Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγάλες οι πιθανότητες να μείνει ο Τερεζόπουλος»

Παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών ο Χρήστος Δάρας με δηλώσεις του τόνισε πως οι πιθανότητες να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ...

Παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών ο Χρήστος Δάρας με δηλώσεις του τόνισε πως οι πιθανότητες να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ ανέφερε πως άπαντες στον σύλλογο ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ fm"

Για το θέμα του προπονητή:

«Πρώτα από όλα αναζητούμε την ηρεμία μας… Ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια γιατί ενώ παίζουμε ωραία μπάλα, τα νεαρά παιδιά χάνουν ευκαιρίες, δεχόμαστε γκολ και χάνουμε τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μαζευτούμε όλοι για να δούμε τι φταίει. Ό,τι απόφαση βγάλουμε όλη μαζί, θα πορευτούμε. Αν δούμε ότι δεν φταίει κάποιος από τους τρεις»

Για το αν έχει επηρεαστεί η απόφασή τους από την αντίδραση των παικτών:

«Επειδή ξέρετε πως είναι η ελληνική πραγματικότητα. Όταν μία ομάδα έχει συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, το εξιλαστήριο θύμα είναι οπ προπονητής. Από εκεί και πέρα, και οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι είναι θέμα προπονητή ή διοίκησης. Ο προπονητής είναι ό,τι καλύτερο για τη φουρνιά παικτών που υπάρχει. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αυτό που γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα και στη συνέχεια να βγάλουμε μία κοινή απόφαση και οι τρεις πλευρές».

Για τις φημολογούμενες επαφές με τον Σάκη Τσιώλη:

«Όταν δεν έχουμε αποφασίσει, πρώτα θέλουμε να βρούμε την ηρεμία μας. Μπορεί να γίνονται συζητήσιμες με τον οποιονδήποτε. Δεν είναι βασικό ότι μιλήσαμε με τον συγκεκριμένο προπονητή».

Για τις πιθανότητες παραμονής του κ. Τερεζόπουλου

«Είναι πάρα πολύ μεγάλες… Το πρόβλημα του Πανιωνίου είναι ότι παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε κάθε αγωνιστική και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή μας. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά όχι σκοπιμότητας. Αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας εμείς δεν το στηρίζουμε. Βρείτε μου άλλη ομάδα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό στο 91’ και να χάνει στο 95’. Είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Πανιώνιος έπρεπε να είχε μάθει να παίζει για το αποτέλεσμα».

Για τις εμφανίσεις του Πανιωνίου και τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Ένα ρητό λέει ότι αν δεν μπορείς να πάρεις ένα αποτέλεσμα, μην το χάνεις στο 85’. Και ο Πανιώνιος έχει χάσει τόσα παιχνίδια. Αν χάνεις για διάφορους λόγους, οφείλεις να μην το χάσεις. Όταν παίζεις με ομάδες που είναι στο ίδιο τσουβάλι και δεν μπορείς να την κερδίσεις στο 80ο λεπτό, την κρατάς και εκείνη χαμηλά. Χάνει και εκείνη βαθμούς».

4 σχόλια

  1. Κατά την άποψή μου θαναι το μεγαλύτερο λάθος να φύγει ο Τερεζόπουλος. Διότι έχει δημιουργήσει ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, που χρόνια είχε να παίξει ο Ιστορικός. Το ότι δεν έχουν έρθει τ' αποτελέσματα που δικαιούτο ο Πανιώνιος, δεν είναι δική του ευθύνη ή μάλλον δεν είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη! Οφείλεται σαφώς στην απειρία του ρόστερ του Πανιωνίου και των ελλείψεων σε κάποιες γραμμές. Οφείλεται κοντολογίς στο γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης λόγω τεράστιου οικονομικού προβλήματος, για το οποίο δεν ευθύνεται ο Τερεζόπουλος. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η μόδα με τις αλλαγές προπονητών με το παραμικρό, διότι κάνει κακό!
    Ο Πανιώνιος με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνεται και θ' αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Αν και τίποτα δεν αποκλείεται, η λογική λεει ότι δεν μπορεί να κινδυνεύσει ο Ιστορικός, ο οποίος αποδίδει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο!. Οι νίκες για τον Ιστορικό είναι ζήτημα χρόνου! Χρειάζεται απλά πίστη, μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον Πανο Κατσουλα. Το τελευταιο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι η αλλαγή προπονητή. Οι κατάστασεις επιβάλουν να δημιουργηθεί ένας σταθερός κορμός στην ομάδα ! Έλεος πια με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και παικτών!
    Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που η ομαδα με το υλικο που έχει δεν παίζει αντιποδοσφαίρο, αντίθετα δηλαδή με αυτό που κάνουν πολλές άλλες ομάδες οι οποίες στα χαρτία βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάστασή από μας. Το μόνο που έχει να κάνει η ομαδα είναι να διορθώσει τα αμυντικά κενά που έχει και τα αποτελέσματα θα ρθουν. Όλες τις ομάδες από τις οποίες χάσαμε βαθμούς , μπορούμε να τις κερδίσουμε εύκολα στον Β γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στηριζουμε τερεζο! χρειαζεται η ομαδα ενα στοπερ κι ενα επιθετικο ομως..εχουμε 8 βαθμους ενω επρεπε να ειχαμε 14..με βαζελο 3, με ξανθη 3 (εχασε ανεπαναληπτο τετ α τετ ο τασουλης στο '92 και πηραμε 1 ), με λεβαδειακο τουλαχιστον 1..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δν πρεπει να φυγει ο τερεζοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή