Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στόχος μας το πρωτάθλημα» (photos)

Η Κ20 του Πανιωνίου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ και τα panionianea.gr μίλησαν με τρεις α...

Η Κ20 του Πανιωνίου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ και τα panionianea.gr μίλησαν με τρεις από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Οι Αλέξανδρος Αρώνης, Άρης Πρέντι και Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης είναι τρία από τα βασικά… γρανάζια των κυανέρυθρων και ο τεχνικός Δημήτρης Κοροπούλης στηρίζει πολλά σε αυτούς για την φετινή σεζόν.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές μίλησαν στα panionianea.gr για την φετινή αήττητη -έως τώρα- πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, στις διαφορές που υπάρχουν με πέρυσι, στις προσωπικές τους φιλοδοξίες, αλλά και στην συνεργασία τους με τον Δημήτρη Κοροπούλη.


Αναλυτικά όσα δήλωσαν…


-Για την φετινή σεζόν…

Αλέξανδρος Αρώνης: «Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Έχουμε έναν νέο προπονητή φέτος και πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Η πορεία της ομάδας είναι εξαιρετική, αν και πιστεύω πως το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να το έχουμε πάρει και να ήμασταν ακόμα πιο πάνω. Πιστεύω πως έως το τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε ακόμα καλύτερα».

Άρης Πρέντι: «Έχουμε κάνει μία καλή πορεία έως τώρα. Έχουμε πάρει όλα σχεδόν τα ματς, πλην δύο που φέραμε ισοπαλία και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά και σοβαρά και στην πορεία».

Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης: «Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμη ψηλότερα αν είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, απλά πιστεύω δεν τον πετύχαμε στην σωστή στιγμή».

-Για τον στόχο της ομάδας…

Αλέξανδρος Αρώνης: «Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και πέρυσι ήμασταν ψηλά, όμως δυστυχώς τερματίσαμε στην τρίτη θέση. Φέτος πιστεύω είναι εφικτός ο στόχος του πρωταθλήματος».

Άρης Πρέντι: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο πρωτάθλημα. Κάτι που δεν καταφέραμε να πετύχουμε πέρυσι».

Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης: «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις, όμως κυρίως στόχος είναι η κορυφή. Πάμε καλά και θα έχουμε συνέχεια».

-Για τις διαφορές της περσινής με την φετινή ομάδα…

Αλέξανδρος Αρώνης: «Πέρυσι υπήρχε πιο πολύ ταλέντο, φέτος είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και γενικά είμαστε πιο ομάδα. Και τα μικρά παιδιά που έρχονται από πίσω θα βοηθήσουν επίσης».

Άρης Πρέντι: «Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Φέτος όμως έχουμε καταφέρει να κάνουμε την άμυνα μας πιο σωστή, έχουμε καλύτερη λειτουργία και δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης: «Συμφωνώ με αυτά που είπαν τα παιδιά. Δώσαμε έμφαση στην άμυνα μας, έχουμε βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι και δουλεύουμε σωστά».

-Για τον προσωπικό τους στόχο…

Αλέξανδρος Αρώνης: «Πρώτα θέλω να βοηθήσω την Κ20, που γίνεται εξαιρετική δουλειά και ο

προπονητής μας έχει πει ότι θέλει να μας έχει έτοιμους για όταν χρειαστεί να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα».

Άρης Πρέντι: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Κ20 να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους και από εκεί και πέρα φυσικά να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου».

Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης: «Όλοι μας θέλουμε να καταφέρουμε κάποια στιγμή να πλαισιώσουμε την πρώτη ομάδα. Έτσι, και ο δικός μου στόχος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός».

-Για την συνεργασία με τον κ. Κοροπούλη…


Αλέξανδρος Αρώνης: «Πραγματικά είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Εγώ είμαι 14 χρόνια στις ακαδημίες του Πανιωνίου έχω γνωρίσει πολλούς προπονητές, όμως πιστεύω ότι ο κ. Κοροπούλης καταλαβαίνει απόλυτα τους παίκτες. Έχουμε όλοι εξαιρετική συνεργασία».

Άρης Πρέντι: «Υπάρχει άριστη συνεργασία. Ξέρει τι ζητάει από έναν παίκτη, είναι κοντά μας και πάμε πολύ καλά όλοι μας».

Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης: «Είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Καταλαβαίνει την ψυχολογία μας, μας στηρίζει συνεχώς και συνεχίζουμε δυναμικά».







Επιμέλεια-συνεντεύξεις: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια