Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το πρώτο ημίχρονο...

Την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο πλήρωσε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, όπου γνώρισε την ήττα με 1-...

Την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο πλήρωσε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου παρουσιάστηκε αγνώριστη στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, καθώς δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να κοντράρει τον αντίπαλο της, χάνοντας τις περισσότερες μονομαχίες, ενώ και επιθετικά ήταν απολύτως ακίνδυνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός εμφανίστηκε πολύ καλύτερος, πήρε την κατοχή της μπάλας, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσε να «σπάσει» την καλή αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας και έτσι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για την Κέρκυρα ήταν ο Κόντος στο 14ο λεπτό.

Δύσκολες ήταν οι καιρικές συνθήκες στο "νησί των Φαιάκων", καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση και αέρας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για την Κέρκυρα ήταν ο Κόντος στο 14ο λεπτό.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν είχε καθόλου καλή απόδοση και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, υπέβαλε τον ρυθμό της και έδειξε να ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι.

Έτσι, στο 14’ δίκαια, βάση της εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Χαβίτο έκανε κίνηση να μπει στην περιοχή, ο Παντίδος έκοψε τον Ισπανό, όμως η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Κόντο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Κέρκυρα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Πάνος έδιωξε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Βενέτη μετά το κόρνερ από δεξιά και την άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου.

Στην «επανάληψη» ο Ιστορικός μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς, θέληση από την αρχή να πιέσει τον αντίπαλο του, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Η είσοδος του Μπουμάλ ανέβασε τον Πανιώνιο επιθετικά, με τους παίκτες του Τερεζόπουλου να πιέζουν την Κέρκυρα στο μισό γήπεδο.

Οι κυανέρυθροι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία της Κέρκυρας, καθώς οι γηπεδούχοι με… φουλ άμυνα κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους.

Στο 70’ οι «Νησιώτες» έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Τερεζόπουλου αύξησαν την πίεση τους, όμως εκ νέου δεν μπορούσαν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Σετκούς.

Στο 83’ οι παίκτες του Ιστορικού ζήτησαν πέναλτι σε κράτημα που δέχτηκε ο Παντίδος μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας, όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Έτσι, παρά κάποιες προσπάθειες κυρίως των Μπουμάλ, Γιάννου και Σμυρλή, το 1-0 έμεινε έως το τέλος και ο Πανιώνιος έφυγε με άδεια τα χέρια από το «νησί των Φαιάκων».

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ναγιάρ (85’ Ανδρεόπουλος), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόζο, Μαρκόφσκι (71’ Μαραγκός), Κοντός, Χαβίτο (53’ Ζορμπάς), Ντιμιτρόσφκι, Ντιόγκο

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Σιώπης (75’ Ιμπαγάσα), Κολοβός, Οικονόμου (85’ Αργυρόπουλος), Μπούζας (46’ Μπουμάλ), Φούντας, Χαζτηισαΐας, Μητρόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αξιότιμοι κύριοι Διοικούντες την ΠΑΕ,

    Η ομαδα εξακολουθεί να έχει την χειρότερη αμυνα του πρωταθλήματος και δέχεται γκολ σε ΟΛΑ τα παιχνίδια!

    Είναι πλέον πολύ πιθανό η ομάδα να συμπληρώσει τον πρώτο γύρο δίχως να έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό σε οποιοδήποτε ματς του πρωταθλήματος!

    Το παραπάνω γεγονός είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσει την ομάδα με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό.

    Καμάι ομάδα δεν δύναται να κρατηθεί στην κατηγορία μην κατορθώνοντας να φυλάξει επιεικώς τα μετόπισθεν.

    Επιτέλους κάντε κάτι!!

    Υ.Γ.: Είναι κρίμα η αξιέπαινη και κοπιαστική προσπάθειά σας στο διοικητικό κομμάτι να μειώνεται αφάνταστα λόγω της αγωνιστικής ανεπάρκειας αυτής της ομάδος.

    Υ.Γ.1: Δεν νοείται να παίζει μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο με αυτό το ρόστερ με τοσο ψηλά την αμυνα σε όλα τα παιχνίδια! Δεν ξέρω ποιος θεωρεί ότι η ομάδα είναι ισάξια της Μπαρτσελόνα!!

    Υ.Γ.2: Ο Άκης ο Μάντζιος είναι ελέυθερος και διαθέσιμος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή