Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Κέρκυρα. Αναλυτικά όσα δήλ...

Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα:
«Πετάξαμε ένα ημίχρονο, δεν υπήρχαμε πουθενά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας:
«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια τα πράγματα, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση:
«Πίεση υπάρχει γιατί φοράς το σήμα του Πανιωνίου. Είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάμε την αντίπαλη ομάδα για να νικάμε. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενοι παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Δυστυχως για αλλη μια αγωνιστικη ,δεν καταφεραμε να παρουμε αποτελεσμα απο μια ομαδα που εχει τους ιδιους στοχους μαζυ μας.Τωρα τα πραγματα αρχισαν και δυσκολευουν για τα καλα ,τα νεα και ταλαντουχα παιδια συγουρα αισθανονται πιεζμενα κατι που φανηκε και στο πρωτο ημιχρονο ναι μεν η Κερκυρα μπηκε πιο δυνατα προηγηθηκε ομως με ενα τυχαιο γκολ.Πρεπη τωρα ολοι μαζυ διοικηση παικτες προπονητες και φιλαθλοι να σταθουν διπλα στην ομαδα εως το φιναλε του πρωτου γυρου ,να μαζεψουμε οσο το δυνατον περισσοτερους βαθμους ,διοτι αποτι γνωριζω δεν ξερω αν κανω λαθος μπορουμε να προσθεσουμε μονο ενα παικτη ανω τον 24 κατι που μας δυσκολευη ακομη περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή