Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης στα panionianea.gr: «Συνεχώς θα είμαστε και καλύτεροι»

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος θα παρουσιάζεται συνεχώς και καλύτερος εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη σ...

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος θα παρουσιάζεται συνεχώς και καλύτερος εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Ο 27χρονος γκαρντ μίλησε για την σημαντική επικράτηση του Ιστορικού επί του Άρη, για την ψυχολογία που πήρε η ομάδα από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Κόροιβο, αλλά και για τα ερχόμενα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στους κυανέρυθρους, στον κόσμο του Πανιωνίου, ενώ για τον ίδιο τόνισε -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά πως «...από την πρώτη στιγμή που ήρθα γνώριζα ότι ο Πανιώνιος είναι μία πολύ ιστορική ομάδα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Βεργίνη στα panionianea.gr

-Δημήτρη μεγάλη και σημαντική νίκη για την ομάδα επί του Άρη...

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που ήρθε αποφασισμένος για να μας αντιμετωπίσει. Νομίζω ότι διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Άσχετα που βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στην εξαιρετική άμυνα που παίξαμε. Ήμασταν διαβασμένοι στο παιχνίδι».

-Οπότε θεωρείς πως το βασικό στοιχείο της ομάδας για να φτάσει στη νίκη ήταν η καλή της άμυνα;

«Νομίζω πως ναι και θέλω να πιστεύω πως και στα επόμενα παιχνίδια θα παίξουμε επίσης καλή άμυνα, γιατί μέσα από αυτή θα μπορέσουμε να πάρουμε νίκες».

-Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Κόροιβο σας έδωσε επιπλέον ψυχολογία τόσο για το ματς με τον Άρη όσο και για τη συνέχεια;

«Βέβαια. Μας έλειπε η νίκη και η επιτυχία κόντρα στον Κόροιβο ήταν μία ψυχολογική τόνωση μπορώ να πω. Μετά και από τη νίκη επί του Άρη η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε, συνεχίζουμε την δουλειά καθημερινά για να είμαστε συνεχώς και καλύτεροι».

-Θεωρείς πως πλέον η ομάδα έχει δείξει το πραγματικό της πρόσωπο;

«Ακόμα πιστεύω πως όχι. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Κάθε μέρα που περνάει είναι υπέρ μας και θα γινόμαστε καλύτεροι».

-Ακολουθούν παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τι να περιμένουμε από την ομάδα;

«Αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Η ομάδα είναι χωρίς προετοιμασία. Πόσο έχετε δέσει μεταξύ σας;

«Ακριβώς δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, υπήρχαν οι δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε και ακόμα δεν υπάρχει η χημεία που θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και μέσα από τους αγώνες και με τις καθημερινές προπονήσεις συνεχώς θα είμαστε και καλύτεροι».

-Για την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας…

«Ο κόσμος είναι εξαιρετικός. Σε κάθε παιχνίδι αποτελεί τον 6ο παίκτη μας και στο ματς με τον Άρη η υποστήριξη του ήταν συγκλονιστική. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στον κόσμο μας την θέληση που έχουμε και εμείς σε κάθε παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως σε κάθε αναμέτρηση στην έδρας μας οι φίλαθλοι της ομάδας θα γεμίζουν το κλειστό».

-Τέλος, θέλω να μου μιλήσεις για την δική σου παρουσία στον Πανιώνιο…

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα γνώριζα ότι ο Πανιώνιος είναι μία πολύ ιστορική ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο πολλές φορές σαν αντίπαλος και ξέρω πως είναι να είσαι αντιμέτωπος με αυτόν τον σύλλογο. Αυτό που εισπράττω όσο είμαι εδώ είναι ότι ο Πανιώνιος είναι μία οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος είμαστε όλοι μαζί και νομίζω πως με αυτές τις συνθήκες ο Πανιώνιος θα πάει πολύ καλά».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια