Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπούζας στα panionianea.gr: «Θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Βασίλης Μπούζας. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζό...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Βασίλης Μπούζας.

Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τον Ιστορικό, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επιστροφή του Πανιωνίου στις νίκες, για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και για τις αδυναμίες της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή των κυανέρυθρων, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μπούζα στα panionianea.gr

-Βασίλη μετά από την 3η αγωνιστική και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης η ομάδα κατάφερε κόντρα στη Νίκη Βόλου να πάρει ξανά τους τρεις βαθμούς…

«Ακριβώς. Ήταν ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως από πλευράς άγχους. Ήταν ένας αγώνας που μόνο να χάσουμε είχαμε, επειδή όλοι θεωρούσαν πως έπρεπε εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου. Επίσης ήταν παιχνίδι σημαντικό τόσο από άποψη βαθμολογίας όσο και από ψυχολογίας. Οπότε πραγματικά πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν σημαντική».

-Θεωρείς πως αυτή η νίκη θα σας αποβάλει λίγο το άγχος από την ομάδα ενόψει της συνέχειας;

«Πιστεύω πως ναι. Θα μας διώξει λίγο άγχος και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι εκτός έδρας και έτσι δεν θα έχουμε εμείς το μεγάλο άγχος αλλά οι γηπεδούχοι που θα παίζουν στην έδρα τους. Φυσικά αν δεν είχαμε κερδίσει τη Νίκη τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα μας κυρίευε το άγχος».

-Την Τετάρτη η ομάδα αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα. Ποιος είναι ο στόχος;

«Αρχικά στόχος είναι να μην χάσουμε και φυσικά αν μπορούμε και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Αν μας παρουσιαστεί η ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε».

-Η ομάδα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο φέτος, όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα. Θεωρείς πως η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου είναι άδικη βάσει της εικόνας του;

«Ναι πιστεύω πως βάσει των εμφανίσεων μας θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη βαθμολογική θέση. Ακόμα και μέσα στην 6αδα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε. Δυστυχώς όμως η αστοχία και τα παιδαριώδη λάθη που έχουμε κάνει σε κάποια παιχνίδια, όπως και η έλλειψη τύχης, μας έχουν φέρει χαμηλά στη βαθμολογία».

-Πιστεύεις πως η ομάδα μπορεί να τα διορθώσει αυτά; Και ειδικά τα συνεχή αμυντικά λάθη;

«Ναι με καθημερινή δουλειά όλα μπορούν να διορθωθούν. Πιστεύω ότι θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια».

Από εδώ και πέρα τι να περιμένουμε από τον Πανιώνιο;

«Η ομάδα συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία, γιατί θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος αλλά και εμείς οι ίδιοι. Έχουμε επίσης τους ίδιους στόχος. Με ακόμα περισσότερη δουλειά αλλά και με μεγαλύτερη προσοχή κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία και στο σκοράρισμα, θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα».

-Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

To κλίμα στην ομάδα είναι καλό, ειδικά μετά τη νίκη η οποία ήρθε έπειτα από καιρό και μας έδωσε παραπάνω ψυχολογία. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Φέτος παίρνεις πολύ χρόνο συμμετοχής, με τον προπονητή σου να δείχνει να σε εμπιστεύεται…

«Έχω δουλέψει πολύ και συνεχίζω να δουλεύω γιατί στόχος μου είναι να γίνω ένας από τους βασικούς μοχλούς του Πανιωνίου. Νιώθω πολύ καλά που αγωνίζομαι, είναι σαν επιβράβευση για την δουλειά μου και ενθαρρυντικό για την συνέχεια. Προσπαθώ καθημερινά με μεγάλο ζήλο, ώστε να βελτιώνομαι περισσότερο».

-Υπήρξαν δημοσιεύματα περί προχωρημένου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο σου. Υπάρχει κάτι επίσημο;

«Ξέρω πως ο Ολυμπιακός κοιτάει νέους ταλαντούχους παίκτες και κοιτάει την ελληνική αγορά, όμως αυτό απέχει πολύ από το να υπάρχει και κάτι επίσημο. Είναι ωραία μέσα από την δουλειά σου και την προσπάθεια που κάνεις να ενδιαφέρονται ομάδες, όπως είναι και ο Ολυμπιακός. Πραγματικά όμως, με δεδομένο -απ’ όσο ξέρω- ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω σκληρά με το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για να πετύχει τους στόχους του ο Πανιώνιος».

-Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και για ευχαριστιούνται με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Τους θέλουμε κοντά μας για τη δύσκολη συνέχεια».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια