Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου» (video)

Για το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη Βόλου (σ.σ. ήττα 1-2) μίλησε στα panionianea.gr ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτ...

Για το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη Βόλου (σ.σ. ήττα 1-2) μίλησε στα panionianea.gr ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο νεαρός προπονητής στάθηκε στις ευκαιρίες που είχαν οι κυανέρυθροι για να «καθαρίσουν» τη νίκη, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «…επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσουμε το σκορ, είχαμε δοκάρια. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Βλέπετε και εσείς πως η αποχή και αυτό το παίξε-σταμάτα που έχουν κάνει στα παιδιά έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Ίσως χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας σε ένα στημένο και σε μία αντεπίθεση του αντιπάλου και το πληρώσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Δείτε τις δηλώσεις του Κοροπούλη στην κάμερα του panionianea.gr


Από την μεριά του ο επιθετικός της ομάδας, Φιόρι Ντουρμισάι, τόνισε στα panionianea.gr:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Καταφέραμε και βάλαμε ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά. Στο δεύτερο συνεχίσαμε τις φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Μας ισοφάρισαν, βγήκαμε ψηλά να πετύχουμε το δεύτερο, όμως δυστυχώς φάγαμε εμείς το γκολ. Πιστεύω ότι όλο το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη».

Δείτε τις δηλώσεις του Ντουρμισάι στην κάμερα του panionianea.gr


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Κάμερα από τον Παναγιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια