Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το άξιζαν... (photos)

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού άξιζε να παραμείνει στην Α1 και τα κατάφερε! Η φετινή σεζόν για τις κυανέρυθρες ήταν ιδιαίτερ...

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού άξιζε να παραμείνει στην Α1 και τα κατάφερε!

Η φετινή σεζόν για τις κυανέρυθρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ήταν νεοφώτιστες στην μεγάλη κατηγορία και καταφέρνοντας να κάνει μεγάλη πορεία στο Κύπελλο έπρεπε να "τρέξει" και τις δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Τα κορίτσια του Πανιωνίου κατάφεραν κάνουν την υπέρβαση και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, όπου έχασαν το τρόπαιο από την ισχυρή ομάδα του Ολυμπιακού. Μόνο και μόνο, όμως, η παρουσία της ομάδας στον τελικό αποτελεί τεράστια επιτυχία για την φετινή ομάδα.

Οι κυανέρυθρες στην διαδικασία των play out κατάφεραν να υλοποιήσουν τον βασικό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Α1.

Η σειρά με τον Άρη έφτασε στο 2-2, με την ομάδα του Πανιωνίου στο τελευταίο παιχνίδι να αποδεικνύει την ανωτερότητα της κόντρα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης (74-58) και παρά το γεγονός πως το Αρτάκης είχε λιγοστό κόσμο, λόγω της τιμωρίας, εξασφάλισε αυτό που δικαιούταν!

Φυσικά τα κυανέρυθρα κορίτσια το πανηγύρισαν όπως έπρεπε.. Δείτε τις φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια