Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αξίζουμε να μας σέβονται όλες οι ομάδες» (photos)

Tα κορίτσια του βόλεϊ του Ιστορικού κατάφεραν να κερδίσουν 3-1 σετ τον Ζ.Α.Ο.Ν., έχοντας συγκέντρωση, λίγα λάθη και συνολικά καλή απόδοσ...

Tα κορίτσια του βόλεϊ του Ιστορικού κατάφεραν να κερδίσουν 3-1 σετ τον Ζ.Α.Ο.Ν., έχοντας συγκέντρωση, λίγα λάθη και συνολικά καλή απόδοση.

Μετά το πέρας του αγώνα η προπονήτρια Μαρία Καλαρά και οι αθλήτριες του συλλόγου Στέλλα Λαγουδάκη, Φαίη Μπακοδήμου μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Μαρία Καλαρά
''Η αλήθεια είναι ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων και πολλών τραυματισμών. Αλλά τα κορίτσια μπήκαν μέσα και τα έδωσαν όλα, δείξαμε τι αξίζουμε και αξίζουμε να μας σέβονται όλες οι ομάδες και να μας υπολογίζουν. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, η νίκη ήταν νίκη ψυχολογίας και παρόλα τα προβλήματα μας, δείχνουμε ότι έχουμε ρυθμό, παρόλο τους τραυματισμούς, που δεν μας έχουν αφήσει να βρούμε τον παλμό που πρέπει. Τρεις αθλήτριες είναι τραυματισμένες και θα αργήσουν να επανέλθουν, οι υπόλοιπες αθλήτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και καλύπτουν το κενό. Μπράβο στα κορίτσια..."

Στέλλα Λαγουδάκη
''Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ερχόμασταν από μια πολύ κακή εμφάνιση στην Λαμία, αλλά θεωρώ ότι ο τρόπος που παίξαμε, δείξαμε την εικόνα μας, δηλαδή ήταν πολύ κοντά στην εικόνα που είμαστε και ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το κλίμα της ομάδας, δενόμαστε καθημερινά και σίγουρα θα τα πάμε ακόμα καλύτερα''.

Φαίη Μπακοδήμου
''Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Μετά από κάποια παιχνίδια, που δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας αυτό το παιχνίδι που το θέλαμε όσο τίποτα, άλλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και μέρα με την μέρα θα γίνουμε ακόμα καλύτερες''.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές από τη νικηφόρα αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ζ.Α.Ο.Ν., μέσα από τον φακό του panionianea.gr.










Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια