Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kαλούδης: «Μου τέθηκε το δίλημμα ή να συνεχίσω στην αντρική ομάδα ή στις Ακαδημίες του Πανιωνίου. Αποφάσισα το δεύτερο!»

Ο Άρης Καλούδης, μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου

Ο Άρης Καλούδης, μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, όπου την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος βοηθός του Περικλή Ταυρόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός coach αποκάλυψε πωε ο GM της ομάδας του έθεσε το δίλημμα ή να συνεχίζει να βρίσκεται στην αντρική ομάδα ή στις Ακαδημίες του Πανιωνίου, με τον Καλούδη να αποφασίζει το δεύτερο!

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

"Είμαι στην πολύ δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το προπονητικό team της αντρικής ομάδας του Πανιωνίου, και τη θέση του Α' βοηθού του coach Περικλή Ταυρόπουλου.

Μετά από τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία που είχε μαζί μου ο GM της αντρικής ομάδας, μου τέθηκε το δίλημμα ή να συνεχίσω να εργάζομαι στην αντρική ομάδα ή στις Ακαδημίες του Πανιωνίου.

Σεβόμενος τις αξίες μου, καθώς και την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν τόσο ο ερασιτέχνης Πανιώνιος όσο και οι γονείς και άνθρωποι των ακαδημιών, αποφάσισα να συνεχίσω στις υποδομές από το ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου και προπονητή της εφηβικής ομάδας.

Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν την περσινή χρονιά (έζησα στιγμές και εμπειρίες που θα με συντροφεύουν για πάντα) και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να φτάσει εκεί που αξίζει δηλαδή στην Α1.

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και είναι πάνω απ' όλους. Δυστυχώς δεν θα είμαι στον πάγκο να συνεισφέρω στην υλοποίηση του στόχου αλλά θα είμαι στην κερκίδα και θα υποστηρίζω όπως κάνω από 5 χρονών."

Δεν υπάρχουν σχόλια