Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για Bουγιούκα ο Πανιώνιoς

Η δυσάρεστη είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Βύρλα (ρήξη χιαστού) αναγκάζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να προχωρησούν στην ενίσχυση της...

Η δυσάρεστη είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Βύρλα (ρήξη χιαστού) αναγκάζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να προχωρησούν στην ενίσχυση της ομάδας στην θέση "5".

Οι κυανέρυθροι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, με το όνομα του Ίαν Βουγιούκα να φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο πολύπειρος σέντερ διαθέτει τεράστιες παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας, την οποία και έχει κατακτήσει μία φορά με τον Παναθηναϊκό, μετράει πέντε κατακτήσεις πρωταθλήματος στην Α1, αλλά και τρία Κύπελλα Ελλάδος. Επίσης έχει διακρίσεις και στο εξωτερικό κυρίως με την Ζαλγκίρις και την Ούνικς Καζάν. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ, έχει περάσει από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Ζαλγκίρις Κάουνας και Γαλατασάραϊ.

Το 2021 είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στα παρκέ για χάρη του Ιστορικού! Ο Βουγιούκας κάνει ατομικές προπονήσεις, προσέχει το σώμα του και είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πανιώνιος και παίκτης βρίσκονται σε επαφές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στις συζητήσεις των δύο πλευρών, με τους κυανέρυθρους να θέλουν να πραγματοποιήσουν μία πολύ δυνατή κίνηση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια