Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη νίκη για τον Ιστορικό στη Bουλιαγμένη

Με ένα σπουδαίο "διπλό" πέρασε από την έδρα της Βουλιαγμένης ο Πανιώνιος

Με ένα σπουδαίο "διπλό" πέρασε από την έδρα της Βουλιαγμένης ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 11-9 της γηπεδούχουχου ομάδας και δείχνοντας πως φέτος είναι έτοιμος για μεγάλες συγκινήσεις! 

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Euro Cup η ομάδα του Κώστα Δήμου έδειξε τα... δόντια της και στο πολύ δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι με την ισχυρή Βουλιαγμένη.

Οι κυανέρυθροι έφτασαν σε μία σπουδαία επικράτηση, δείχνοντας πως φέτος είναι ικανός για τοι βήμα παραπάνω και για μεγάλες επιτυχίες.

Με βασικό όπλο την άμυνα, οι παίκτες του Κώστα Δήμου περιόρισαν τα ατού του ΝΟΒ, κρατούσαν τον έλεγχο του αγώνα, έπαιρναν ένα μικρό προβάδισμα και με σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, το εδραίωσαν στα 2 γκολ και έφτασαν στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με το τελικό 11-9. Κορυφαίος των νικητών Γιάννης Παπάκος με 3 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-11.

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 4-2, 1-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Παπαδηφάκης, Γούντχεντ Ντ., Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 3, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Λαγάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Ι. 3, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Μπαγιούμι.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Δεν υπάρχουν σχόλια