Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη στην παράταση με εκπληκτικό Mιλεντίγιεβιτς!

Τον Ερμή Σχηματαρίου αντιμετώπισε την Παρασκευή (22/09) ο Πανιώνιος, στο τουρνουά του Μίλωνα "Αχιλλέας Μέντζος". Η ομάδα του Ταυρό...

Τον Ερμή Σχηματαρίου αντιμετώπισε την Παρασκευή (22/09) ο Πανιώνιος, στο τουρνουά του Μίλωνα "Αχιλλέας Μέντζος".

Η ομάδα του Ταυρόπουλου επικράτησε με 106-93, έχοντας καλά, αλλά και κακά διαστήματα στην αναμέτρηση.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 87-87, με τον Γκικα να χάνει δύο βολές και την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό, όπου πήρε και διψήφια διαφορά, ενώ οι φιλοξενουμενοι αντέδρασαν και μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους 40-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής είχε το προβάδισμα στο σκορ, έβρισκε λύσεις στην επίθεση και είχε το καθαρό μυαλό να εκμεταλλευτει τα λάθη των κυανέρυθρων. 

Στο τελευταίο λεπτό ο Πανιώνιος αντέδρασε, επέστρεψε στο ματς, ισοφάρισε, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια, με τον Γκικα να αστοχεί σε δύο βολές και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. 

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Πανιώνιος έδειξε σταθερότητα και με τον εκπληκτικό Μιλεντίγιεβιτς έφτασε στην φιλική νίκη με 106-93.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: JeanLouis 10, Βεργίνης 8 (1), Κακλαμανάκης 13, Βουγιούκας 7, Μιλεντίγιεβιτς 30 ( 8 ), Παπαδιονυσίου 7 (1), Σκάνδαλος 3, Χάλαρης 7 (1), Γκίκας 13 (3), Αντωνάκης 3 (1), Δημητρακόπουλος 2, Βαφειάδης 3 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια