Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bόλεϊ Γυναικών: Ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη ο Ιστορικός!

Μπαίνει στην... μάχη του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού.

Μπαίνει στην... μάχη του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού.

Έπειτα από μία σειρά δυνατών φιλικών η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Pre League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανέρυθρες» ρίχνονται στη «μάχη» της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μοναδικός τους στόχος είναι να κατακτήσουν τη νίκη. 

Ο Ιστορικός καλείται το Σάββατο (21/10, 17:00) να κάνει το πρώτο βήμα στο «Ιωάννης Λεμονίδης», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ελπίδας.

Ο κόουτς Τσαϊρέλης υπολογίζει στα πλάνα του όλες τις αθλήτριες, οι οποίες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο την πορεία τους προς την κατάκτηση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Γιάννης Τσαϊρέλης: Ξεκάθαρος στόχος του Πανιωνίου η άνοδος! 

«Είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα πρωτάθλημα πριν την μεγάλη κατηγορία, ενιαίο, με ξένες παίκτριες και ψηλό ανταγωνισμό, αυτό βοηθάει τις ομάδες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας έτσι ώστε να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στις ομάδες που θα πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Άρα μόνο θετικά βλέπω αυτήν την επιλογή. Εδώ θα μπορούσα να προτείνω, για την επόμενη χρονιά, την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες μία φορά μέσα στην εβδομάδα για κάθε σύλλογο. Νομίζω έχει ξανά δοκιμαστεί και είναι η κατάλληλη κατηγορία για αυτό».

«Σχεδόν κάθε χρόνο από την γέννηση της κατηγορίας βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή σπουδαίων αθλητριών και παραγόντων. Έτσι και φέτος αρκετές ομάδες έχουν επενδύσει με την επιλογή τόσο Ελληνίδων από την πρώτη κατηγορία όσο και ξένων έμπειρων αθλητριών. Είναι σίγουρο ότι θα δοθούν μεγάλες μάχες στα γήπεδα».

«Ξεκάθαρα ο δικός μας στόχος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω να έχουμε υγεία όπως και όλες οι ομάδες και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει», ήταν αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια