Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντική νίκη για τον Iστορικό στην Κρήτη

Με ένα σπουδαίο "διπλό" έφυγε από την Κρήτη ο Ιστορικός

Με ένα σπουδαίο "διπλό" έφυγε από την Κρήτη ο Ιστορικός

, που επικράτησε με 2-1 του Ατσαλένιου, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Το παιχνίδι 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα χορταστικό. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 20ο λεπτό με... δραστη τον Γροντή. Το πρώτο σουτ το έδιωξε ο τερματοφυλακας των γηπεδούχων, όμως ο έμπειρος μέσος πήρε το "ριμπάουντ" και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Ατσαλένιου ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα ο Καϊμακαμούδης με σκαστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. 

Η ομάδα του Γεψργιαδη, όμως, έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με ψυχραιμο πλασέ του Μπουρλάκη, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Γροντή. 

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα. Ο Ποτουρίδης έκανε ένα ωραία ψηλοκρεμαστό πλασέ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ. 

Στο 58' ο Ιστορικός βγήκε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Γλυνος πάτησε περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε με τα πόδια ο Καβουσάκης.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Ατσαλένιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Νυχταρης έκανε την κοντινή κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκαφίδα. 

Στο 78' ο Μπρέγκου έφτασε μια ανάσα από το να σημειώσει το τρίτο τέρμα του Ιστορικού, καθώς το κοντινό πλασέ που εξαβε έδιωξε δύσκολα ο τερματοφυλακας. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σκαφίδας, Ξυγκόρος (76' Παυλάκης), Διονέλλης (46' Χοτζάλι), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Στούπης, Γροντής (46' Καλύβας), Μπουρλάκης (81' Ιγνατίδης), Γλυνός (89' Πότσι), Γεμιστός

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια