Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόλλησε στο «μηδέν» στην Kρήτη!

Δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από τον Άγιο Νικόλαο ο Ιστορικός, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον γηπεδούχο ΑΟΑΝ.

Δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από τον Άγιο Νικόλαο ο Ιστορικός, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον γηπεδούχο ΑΟΑΝ.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, είχαν δύο δοκάρια με τον Μπουρλάκη, είχαν κι άλλες ευκαιρίες, όπως και τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως τους έλειψε το γκολ. 

Πλέον, μετά από έξι αγωνιστικές, ο Πανιώνιος έχει 13 βαθμούς, με τον Εθνικό να ανεβαίνει στους 14 και την πρώτη θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως το συρτό σουτ του Μπουρλάκη χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας και είχαν ως αρχικό τους στόχο να κρατήσουν το "μηδέν" στην εστία τους.

Στο 30' η ομάδα του Γεωργιάδη στο 30' στάθηκε ξανά άτυχη, με τον Μπουρλάκη να κάνει την κεφαλιά, όμως ξανά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι! 

Με ευκαιρία ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανιώνιο. Πρωταγωνιστής ξανά ο Μπουρλάκης, ο οποίος στο 48' πάτησε περιοχή από τα αριστερά, με σουτ που έκανε όμως να περνάει πάνω από την εστία του Γκλώτσου.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπρέγκου να απειλήσει, με το σουτ του δυναμικού μέσου να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός συνέχιζε να πιέζει και στο 73' δημιούργησε μία ακόμα καλή ευκαιρία. Ο Στούπης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Γκλώτσος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Συνεχώς και πίεζε ο Πανιώνιος, ο οποίος έψαχνε το γκολ της νίκης. Στο 87' μετά από εκτέλεση κόρνερ  ο Πότσι έκανε την κεφαλιά, με τον Γκλώτσο να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ομάδα του Γεωργιάδη πίεζε ως το φινάλε, ενώ ο ΑΟΑΝ έκανε συνεχώς καθυστερήσεις, προκειμένου να κρατήσει την ισοπαλία.

Τελικά, το γκολ δεν ήρθε για τον Ιστορικό, με το 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένους τους κυανέρυθρους.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Φουκαράκης, Καμαρά, Μαρινάκης (35' Kαρλίτος), Νοκάι, Πήλιος, Μαρτσάκης (54' Κατσικοκέρης, 62' λ.τρ. Σένκα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης, Καλύβας, Ποτουρίδης (27' λ.τρ. Ζουλιάς), Μπρέγκου (77' Ιγνατίδης), Πότσι, Στούπης, Γεμιστός, Γλυνός (86' Χριστόπουλος), Μπουρλάκης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια