Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με σοβαρότητα απέναντι στον Kόροιβο για τη νίκη»

Το Pre Game του αγώνα Πανιώνιος-Κόροιβος Αμαλιάδης από το site της Elite League:

Το Pre Game του αγώνα Πανιώνιος-Κόροιβος Αμαλιάδης από το site της Elite League:

Μια ομάδα που προέρχεται από ευρεία νίκη, ο Πανιώνιος, υποδέχεται μια που προέρχεται από βαριά ήττα, τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο στις 17:00 για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων μετά τις νίκες τους επί Ψυχικού (80-97) και Αμύντας (89-64). «Όπως φαίνεται κι από τις δύο συνεχόμενες νίκες μας, έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε ρυθμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κι αυτός είναι ο στόχος μας: Παιχνίδι με παιχνίδι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του γηπέδου», δήλωσε ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος. «Το ότι σε αυτή τη διπλή εβδομάδα έχουμε δύο σερί αγώνες εντός έδρας δε μας χαλαρώνει, αφού γνωρίζουμε ότι στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Κι επίσης δε ξεχνάμε ότι όλες οι ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο όταν αγωνίζονται απέναντι στον Πανιώνιο άρα κι εμείς θα πρέπει πάντοτε να βρίσκουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Ο Κόροιβος είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρο προπονητή και ποιοτικούς παίκτες και δε μας ξεγελά η εντός έδρας ήττα του με μεγάλη διαφορά από τον Μίλωνα. Θα τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να φτάσουμε στη νίκη, να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και να μεγαλώσουμε το σερί μας», πρόσθεσε ο 23χρονος γκαρντ.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν το αήττητό τους να σπάει την Τετάρτη από τον Μίλωνα (41-65) και ψάχνουν αντίδραση. «Ερχόμαστε από ήττα στην έδρα μας με τον Μίλωνα και έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Πανιώνιο στην Αθήνα. Με 4/34 σουτ και 41 πόντους εντός έδρας δεν νομίζω να έχει κερδίσει κανείς παιχνίδι στην Α2. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και αυτό γίνεται μόνο με περισσότερη δουλειά», τόνισε ο Νικόλας Πόζογλου. «Το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό, ανταγωνιστικό και με μεγάλη διάρκεια. Θέλει επιμονή και μεγαλύτερη προσπάθεια. Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες και πιο πλήρεις ομάδες της κατηγορίας», πρόσθεσε ο 27χρονος φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια