Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tεράστιο «διπλό» με... Πανιώνια μαγκιά!

Με μία πολύ σπουδαία νίκη έφυγε από το Μαυροβούνιο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 10-9 της Πρίμορατς, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Eur...

Με μία πολύ σπουδαία νίκη έφυγε από το Μαυροβούνιο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 10-9 της Πρίμορατς, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έβγαλε ψυχή, πείσμα και... μαγκιά στο κολυμβητήριο του Κότορ, έδειξε ψυχραιμία στις τελευταίες φάσεις του αγώνα και έφτασε σε μία πολύ σημαντική επικράτηση.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 10-9 της Πρίμορατς στο Κότορ και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι στον ίδιο όμιλο με τον Ιστορικού και την Πρίμορατς είναι η ιταλική Ορτίτζια των Συρακουσών και ιταλική Τεργέστη.


Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και ο Πανιώνιος είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικόλα Μοσκόφ που πέτυχε τα μισά γκολ της ομάδας του (5).


Στον πρώτο αγώνα του ομίλου που είχε πραγματοποιηθεί στις Συρακούσες ο Πανιώνιος είχε γνωρίσει την ήττα από την τοπική ομάδα με 13–12. Πλέον η εκτός έδρας νίκη στο Κότορ δίνει σημαντικές ελπίδες για τον Ιστορικό, ώστε να πετύχει την μεγάλη πρόκριση.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Ιστορικού είχαν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, καθώς έκαναν το μακρινό ταξίδι οι Πάνθηρες και με την παρουσία τους έδωσαν έξτρα ώθηση στην ομάδα!


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-1, 2-3 (9-10)


Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκώφ 5, Μουρίκης, Γούνας (ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός του Πανιωνίου) Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια