Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Xωρίς Πoτουρίδη με Φωστήρα

13 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές μετράει ο Ιστορικός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άγιο Νικόλαο. 

13 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές μετράει ο Ιστορικός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άγιο Νικόλαο. 

Οι κυανέρυθροι σε ένα ακόμη ματς ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο έμειναν με έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Γεμιστού, αλλά και για το πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις.

Πλέον η εν λόγω αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο (22/10) παιχνίδι με τον Φωστήρα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί που ο Ιστορικός θα ψάξει την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο "σπίτι" του! 

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Γεωργιάδης, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ποτουρίδη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες ενώ ταλαιπωρείται και από ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον υποχρέωσε να βγει ως αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Κρήτης.

Όσον αφορά τον Γροντή και αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο ματς της Κυριακής, η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια