Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κύπελλο EΠΣΑ: Hττα για τον νεανικό Πανιώνιο

Την ήττα με 2-1 από τον Χαραυγιακό γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Την ήττα με 2-1 από τον Χαραυγιακό γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β'.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση τους, με την αποστολή να απαρτίζεται κυρίως με παιδιά από την Κ17 του συλλόγου. 

Οι παίκτες του Ιστορικού κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο σουτ του Θωμάκου μετά από ασίστ του Bolotashvili. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαραυγιακός αντέδρασε και έφτασε στην ανατροπή του σκορ. Αρχικά στο 60' ο Δραμουντάκης έφερε το ματς στα ίδια και στο 75' ο Νίκου έγραψε το τελικό 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστας Γεωργιαδης, Χρήστος Κώτση) Παχατούρας, Πλακάτης (87 Σοκολάρι), Πρίφτη, Σημιδόπουλος Θεολόγος, Οθωναίος (69' Σαινίδης), Κουφουδάκης, Παπαχαραλάμπους, Θωμάκος (87' Γιαλαφός), Λάφκας, Μπολοτασβίλι.


ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Κωστας Αρζενης) Μπέτσκο (46' Σταματόπουλος), Κουζελής, Δημητρακόπουλος, Μουγιακάκος, Παρασκευάς, Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής, Κυργοτάσης (78' Γκίκας), Γκούγκας (46' Χάσι), Νίκου, Ασβεστάς (73' Τσοντάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια