Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Hττήθηκε ξανά εκτός έδρας ο... προβληματικός Πανιώνιος!

Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Πανιώνιο στην Elite League, όπου ηττήθηκε από τον Παπάγου με 88-82, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  H...

Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Πανιώνιο στην Elite League, όπου ηττήθηκε από τον Παπάγου με 88-82, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

H oμάδα του Περικλή Ταυρόπουλου έβγαλε ξανά τις αδυναμίες που είχε δείξει και σε προηγούμενες εκτός έδρας (κυρίως) αναμετρήσεις της και εν τέλει ηττήθηκε απο την ψυχωμενη ομάδα του Παπάγου.

Πολλά λάθη, πολλά χαμένα ριμπάουντ, αδυναμίες στην άμυνα και πολλές φορές άναρχο παιχνίδι στην επίθεση. Αυτά ήταν κάποια από τα αρνητικά στοιχεία που είχε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι, τα οποία οδήγησαν και στην ήττα.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ άσχημα στον αγώνα με αποτέλεσμα να από το ξεκίνημα να κυνηγούν το σκορ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι από πολύ νωρίς πήραν προβάδισμα ακόμα και 20 πόντων.

Στη συνέχεια, ανά διαστήματα, ο Πανιώνιος βρήκε ρυθμό, έτρεξε κάποια σερί, μείωσε την διαφορά, αλλά στα κρίσημα σημεία του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν πιο καθαρό μυαλό και έφτασαν στη νίκη.

Η ήττα και περισσότερο η εικόνα που είχε ο Ιστορικός στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης φέρνουν προβληματισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδια που έχασε η ομάδα στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Γκίκας με 29 πόντους. Ακολούθησε με 17 πόντους ο Βεργίνης.

Παπάγου-Πανιώνιος 88-82

Διαιτητές: Τσώνος-Τσαχάκης-Κούλης Χαρ. (Τηγάνης)

Δεκάλεπτα: 30-11, 46-38, 71-58, 88-82

Παπάγου (Καρακώστας): Γκρίφιν 16 (2), Καρακώστας 20 (2), Κυριλής 2, Σταματίου, Τουλιάτος, Κόης 11, Ματσάγγος 2, Τζουγκαράκης 8, Σανδραμάνης 17 (2), Γάργαλης 12 (2).

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Ζανλουί 8, Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 4, Παπαδιονυσίου 2, Αντωνάκης 5 (1), Χάλαρης 5 (1), Κακλαμανάκης 8, Βουγιούκας 4, Βεργίνης 17 (3), Γκίκας 29 (6). 



Δεν υπάρχουν σχόλια