Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε νικηφόρα από το Ζηρίνειο o Iστορικός!

Με τη νίκη έφυγε από το Ζηρίνειο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 81-69 του Πανερυθραϊκού, για την 9η αγωνιστική της Elite League

Με τη νίκη έφυγε από το Ζηρίνειο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 81-69 του Πανερυθραϊκού, για την 9η αγωνιστική της Elite League.

Οι κυανέρυθροι ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση.

Αυτή ήταν η 6η νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα και η δεύτερη διαδοχική με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο.

O Πανιώνιος αν και δεν μπήκε καλά στο παρκέ, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και με τον Μιλεντίγιεβιτς να δίνει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ του 50-35! 

Η τρίτη περίοδος δεν ήταν το ίδιο καλή για τον Ιστορικό, με τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση, ενώ αρκετά ήταν και τα διαιτητικά σφυρίγματα που έφεραν έντονα κυανέρυθρα παράπονα.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Λυκογιάννη είχε το καθαρό μυαλό όποτε χρειάστηκε, ενώ είχε και τον Δημήτρη Βεργίνη να σκοράρει κατά ριπάς και να οδηγεί ουσιαστικά τους κυανέρυθρους στην κατάκτηση του "ροζ φύλλου αγώνα".

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο Μιλεντίγιεβιτς με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε από πολύ κοντά ο καθοριστικός Βεργίνης με 17.

Πανερυθραϊκός-Πανιώνιος 69-81

Διαιτητές: Σκαλτσής-Στρέμπας-Λεβεντάκος (Μωϋσιάδης)

Δεκάλεπτα: 17-24, 35-50, 54-62, 69-81

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Μανοΐλοβιτς 18, Παπαδημητρίου, Κουφόπουλος 6, Ιωαννίδης 8 (1), Τσουργιάννης, Κορκόντζελος 1, Μπαζίνας 9 (1), Σαμοντούροβ 6 (1), Κουρουπάκης 11, Μπότσης, Ζαρμακούπης 3 (1).

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 5 (1), Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 18 (3), Δημητρακόπουλος 4, Παπαδιονυσίου 2, Αντωνάκης 3 (1), Χάλαρης, Κακλαμανάκης 15, Βουγιούκας 3, Βεργίνης 17 (3), Γκίκας 14 (4). 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος



Δεν υπάρχουν σχόλια