Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eκανε... περίπατο απέναντι στον Μίλωνα ο Πανιώνιος!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα ο Πανιώνιος

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα ο Πανιώνιος, που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση με 72-56.

Η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη από το ξεκίνημα του αγώνα υπέβαλε τον ρυθμό της, πήρε μεγάλες διαφορές στο σκορ, οι οποίες έφτασαν και τους 27 πόντους.

Οι κυανέρυθροι είχαν μία ολοκληρωτική εμφάνιση, με την απόδοση της ομάδας να πέφτει στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και ο Μύλωνας μείωσε την διαφορά του σκορ. Βέβαια, στην τελευταία περίοδο ουσιαστικά είχε κριθεί ο νικητής του αγώνα, με τους παίκτες του Πανιωνίου να δείχνουν λίγη μικρή χαλαρότητα έχοντας το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Φυσικά και η νίκη του Ιστορικού ήταν απόλυτα δίκαιη, με τον κόσμο του συλλόγου να γεμίζει από άκρη σε άκρη το κλειστό "Κροίσος Πέρσης", δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα, με τον Πανιώνιο ουσιαστικά να παίζει εντός και όχι εκτός έδρας! 

Να σημειωθεί πως ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε στην διάθεση του τους τραυματίες Βεργίνη και Σκάνδαλο. Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Γκίκας με 14 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Κακλαμανάκης με 12 και ο Μιλεντίγεβιτς με 10.

Πλέον ο Ιστορικός έφτασε στην 8η νίκη του σε 11 αγωνιστικές στην Elite League και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μίλων-Πανιώνιος 56-72

Διαιτητές: Τεφτίκης-Πουρσανίδης Γ.-Σπυρόπουλος (Μωϋσιάδης)

Δεκάλεπτα: 8-23, 22-47, 34-60, 56-72

Μίλων (Καραγιάννης): ΜακΚίσικ 10 (1), Πετρίδης 2, Ανέστης, Μελισσαράτος 2, Παγώνης, Μοτσενίγος 4 (1), Μπαρτ 16 (3), Δομπρογιάννης 1, Μαλούκος 12, Ζούμπος 3 (1), Δημάκος 6 (2), Κανονίδης.

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 6, Μιλεντίγεβιτς 10 (1), Δημητρακόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 9 (2), Αντωνάκης 5 (1), Χάλαρης, Κακλαμανάκης 12, Βουγιούκας 8, Ντέιβις 4, Γκίκας 14 (2). 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια