Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mε... χρυσό καλάθι του Κακλαμανάκη πέρασε από τον Εύοσμο ο Πανιώνιος!

Mε φοβερό φόλοου του Κακλαμανάκη στο τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος επικράτησε με 71-70 εκτός έδρας του Αίαντα Ευόσμου και πήρε μία ακόμα πολύ ...

Mε φοβερό φόλοου του Κακλαμανάκη στο τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος επικράτησε με 71-70 εκτός έδρας του Αίαντα Ευόσμου και πήρε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη στην Elite League.

Oι κυανέρυθροι κατάφεραν και... δραπέτευσαν από την Θεσσαλονίκη, με buzzer bitter του Κακλαμανάκη, ο οποίος με φόλοου στα τελευταία δέκατα του δευτερόλεπτου έδωσε τη νίκη στον Ιστορικό! 

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του. Δεν είχε καλό ρυθμό στην επίθεση, ενώ έκανε και εύκολα λάθη, τα οποία κατάφερνε και εκμεταλευόταν η ομάδα του Αίαντα.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πολύ δυναμική εικόνα, παρά το γεγονός πως βρίσκονταν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 34-34, με το δεύτερο εικοσάλεπτο να μην διαφέρει ιδιαίτερα.

Ο Αίας Ευόσμου είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια το προβάδισμα, με τους παίκτες του Λυκογιάννη να αντιδρούν ανά διαστήματα, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν σταθερότητα, μη μπορώντας έτσι να πάρουν το προβάδισμα και να ξεφύγουν στο σκορ.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος επέστρεψε και ισοφάρισε σε 64-64, με τους διαιτητές να δίνουν βήματα σε προσπάθεια του Κακλαμανάκη και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία.

Παρά το γεγονός αυτό, το ματς πήγε πόντο-πόντο ως το τέλος. Oι κυανέρυθροι κατάφεραν και... δραπέτευσαν από την Θεσσαλονίκη, με buzzer bitter του Κακλαμανάκη, ο οποίος με φόλοου στα τελευταία δέκατα του δευτερόλεπτου έδωσε τη νίκη στον Ιστορικό! 

Μία νίκη που πανηγυριστηκε ιδιαίτερα από τους κυανέρυθρους, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. 

Σιγουρα η ομάδα έδειξε αδυναμίες κατά την διάρκεια του αγωνα, όμως οταν κάνεις πρωταθλητισμό οι νίκες ειναι αυτές που μετράνε!

Δεκάλεπτα: 15-14, 34-34, 52-51, 70-71

Elite League - 12η αγωνιστική 

Αίας Ευόσμου - Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης 70-71

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 5, Μιλεντίγεβιτς 11 (2), Παπαδιονυσίου 5 (1), Αντωνάκης, Κακλαμανάκης 16, Βουγιούκας 4, Βεργίνης 5 (1), Ντέιβις 7 (2), Γκίκας 18 (1)


Δεν υπάρχουν σχόλια