Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιέμι: «Χαρούμενη που αντιδράσαμε και γυρίσαμε το ματς»

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Πορφύρα με 3-1 σετ   και έτσι πέτυχε την 13η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλή...

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Πορφύρα με 3-1 σετ και έτσι πέτυχε την 13η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Άνα Τιέμι οργάνωσε μαεστρικά το παιχνίδι του Ιστορικού και έπαιξε κομβικό ρόλο στην τελική επικράτηση.

Η Βραζιλιάνα πασαδόρος σχολίασε την εκτός έδρας νίκη των «κυανέρυθρων» και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει μετά την απώλεια του σετ και να φτάσει στη νίκη.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι και την προσωπική της απόδοση απάντησε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι, γιατί οι αντίπαλες ομάδες δεν έχουν να χάσουν κάτι απέναντί μας. Αν και χάσαμε το πρώτο σετ είμαι χαρούμενη που καταφέραμε και επιστρέψαμε και που καταλάβαμε ποια ήταν τα λάθη μας. Όσον αφορά την απόδοσή μου, έχουμε θέσει ως στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ειδικά όταν βρισκόμαστε πίσω στα σετ και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια