Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαδιονυσίoυ: «Συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αμύντα το Σάββατο στις 16:00, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της E...

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αμύντα το Σάββατο στις 16:00, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Action 24.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του Κοροίβου και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους, όπου έχουν ρεκόρ 7-1. «Ερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που μας εδωσε καλή ψυχολογία. Γνωρίζουμε πως ο Πανιώνιος είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, όσον αφορά τον προπονητή, αλλά και τους παίκτες, επομένως θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να παίξουμε σαν ομάδα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο 23χρονος φόργουορντ του Αμύντα, Σπύρος Σιούντρης.

Οι φιλοξενούμενοι, που είναι μόνοι πρώτοι μετά τη νίκη επί του Ψυχικού και την ήττα της Ελευθερούπολης στη Λευκάδα, θέλουν να «χτίσουν» νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων. «Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά οφείλουμε να επαναλαμβάνουμε διαρκώς ότι στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν πρέπει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση σε κάθε αγώνα. Να είσαι έτοιμος να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα παρουσιαστούν και δε θα είναι λίγα ούτε κι απλά. Ο Αμύντας διαθέτει πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται ισχυρός κι εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο», επισήμανε ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Στάθης Παπαδιονυσίου.

Πηγή: eliteleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια