Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η online αγορά των εισιτηρίων για Ποδόσφαιρο και Βόλεϊ

Η ανακοίνωση του Ιστορικού για την online αγορά εισιτηρίων για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και την ανδρική ομάδα βόλεϊ

Η ανακοίνωση του Ιστορικού για την online αγορά εισιτηρίων για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και την ανδρική ομάδα βόλεϊ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και GO-OUT κάνουν την πρόσβαση σας στο γήπεδο εύκολη και απλή!

Πλέον μπορείτε πολύ εύκολα μέσω της πλατφόρμας go-out να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναμετρήσεις των ομάδων μας στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ αγοράζοντας ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας, από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας και με το ειδικό QR Code που θα λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς να έχετε άμεση πρόσβαση στις αναμετρήσεις των ομάδων μας, αποφεύγοντας τις ουρές στα εκδοτήρια.
Η αρχή λειτουργία της πλατφόρμας θα γίνει από την αναμέτρηση του βόλεϊ ανδρών και εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φλοίσβο Π. Φαληρου και από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ποδοσφαίρου με την Προοδευτική το Σαββατοκύριακο 20-21/01.
Για το ποδόσφαιρο πειραματικά η πλατφόρμα θα παρέχει εισιτήρια μόνο για την θύρα 2 του σταδίου.
Η τιμή εισιτηρίου για το βόλεϊ θα ανέρχεται στα 5€ ,ενώ για το ποδόσφαιρο στα 8€ τα πρώτα 200 εισιτήρια και έπειτα στα 10€.
Ως προσφορά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ παρέχει στους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις δυο αναμετρήσεις των τμημάτων μας την προνομιακή τιμή των 12€.
Η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου είναι πολύ απλή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο και προχωράς σε παραγγελία της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει άμεσα και πολύ απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια