Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

To «ευχαριστώ» του Πανιωνίου στον κόσμο του!

Τους οπαδούς του ευχαρίστησε η ΚΑΕ Πανιώνιος για την παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελευθερούπολη

Τους οπαδούς του ευχαρίστησε η ΚΑΕ Πανιώνιος για την παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελευθερούπολη.

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη με 84-72 και με ρεκόρ 12-4 εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Μετά από 11 συνεχόμενες νίκες σε Elite League Ερρίκος Ντυνάν και Κύπελλο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ηττήθηκε και μοιράζεται την κορυφή με την Ελευθερούπολη. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από διάστημα δύο μηνών (11/11 με το 82-88 στην έδρα το Παπάγου) και η πρώτη επίσης με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο.

Η επόμενη υποχρέωση της ομάδας τοποθετείται στις 20/11 και ώρα 17:00 στο Κ.Γ Κροίσος Πέρσης με αντίπαλο το Ψυχικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα παίξει ως γηπεδούχος για πρώτη φορά μέσα στο 2024 και περίπου μετά από ένα μήνα (20/12 κόντρα στον Ηρακλή).

Ως ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που έκαναν τόσα πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών. Η αγάπη τους για την ομάδα είναι δεδομένη, ανιδιοτελής κι έντονη και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης βράβευσε τον Φάνη Χριστοδούλου για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ."

Δεν υπάρχουν σχόλια