Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Iστορικός υπέταξε 12-7 τον Υδραϊκό και 1-0 νίκες

Αποφασισμένος και επιβλητικός ο Πανιώνιος

Αποφασισμένος και επιβλητικός ο Πανιώνιος, στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών για τις θέσεις 5η-8η των Play Off του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, νίκησε 12-7 τον Υδραϊκό στη Νέα Σμύρνη και πήρε προβάδισμα 1-0 νίκες για την πρόκριση στον τελικό αγώνα της 5ης θέσης.

Οι δυο τους ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή (19/5, 14:30) στην έδρα του Υδραϊκό στη Γλυφάδα και μένει να φανεί αν η σειρά, που κρίνεται στις δύο νίκες, θα κλείσει εκεί ή θα υπάρχει παράταση.

Με πιεστική άμυνα, πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά και κορυφαίους σκόρερ τους Μουρίκη και Γούνα, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν από νωρίς μια σημαντική διαφορά και την κράτησαν μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 12-7

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 2-1, 4-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ, Μουρίκης 4, Γούνας 3, Σοφός Π., Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα 1, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος, Μητράκης, Κενελλόπουλος, Μουρατίδης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια