Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στo προσκήνιο ο Πιερτζάκομι!

Μία περίπτωση που εξετάζουν στον Πανιώνιο για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτή του Λέον Πιερτζάκομι.

Μία περίπτωση που εξετάζουν στον Πανιώνιο για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτή του Λέον Πιερτζάκομι.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από το 2020 αγωνίζεται στον Αλμυρό, έχοντας ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση, ενώ προέρχεται και με μία άκρως παραγωγική χρονιά καθώς σημείωσε 12 τέρματα την σεζόν που ολοκληρώθηκε στον 4ο όμιλο.

Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τον Πανιώνιο να μετράει απέναντι του μία νίκη και μία ισοπαλία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως με τις εμφανίσεις του τράβηξε το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού και μάλιστα ο παίκτης κλήθηκε να συμμετάσχει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του Αγρινίου, όμως όπως φαίνεται επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στην Superleague 2, αφού σαφώς οι πιθανότητες να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής θα είναι αυξημένες.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως δεν αποκλείεται κι άλλος ή κι άλλοι παίκτες του Αλμυρού να τραβήξουν το έντονο ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Κάτι βέβαια που θα ξεκαθαρίσει στη συνέχεια...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια