Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «O κόσμος του Πανιωνίου απέδειξε πόσο διψασμένος είναι, η άνοδος της ομάδας ήταν η καλύτερη απάντηση!»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την άνοδο του μπασκετικού Πανιωνίου στην Basket League.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την άνοδο του μπασκετικού Πανιωνίου στην Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης επέστρεψε. Και στο μπάσκετ. Θα βαρεθείτε να το ακούτε, να το διαβάζετε παντού.

Η επιστροφή στη φυσική μας θέση, άργησε μερικές ώρες, αλλά ήρθε, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο, μια σεζόν απαιτητική, μια σεζόν που μας έκανε σοφότερους σε πολλά θέματα, αλλά και ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο αποφασισμένους, να συνεχίσουμε να γράφουμε τις δικές μας σελίδες, εκεί όπου έχουμε μάθει ως Panthers Club. Στις κερκίδες, στα τσιμέντα, στους δρόμους.
Ένα μεγάλο μπράβο, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο, στους ανθρώπους της διοίκησης, στο μεγάλο Φάνη Χριστοδούλου και στους δυο ανθρώπους που ανέλαβαν το βαρύ φορτίο, πριν από δυο χρόνια, να επαναφέρουν τον Πανιώνιο εκεί όπου ανήκει και ακόμα ψηλότερα.
Ένα μεγάλο μπράβο, στον κόσμο της ομάδας, που έδειξε και την Παρασκευή και την Κυριακή, τι σημαίνει οπαδική συμπεριφορά, τι σημαίνει αφοσίωση, κάνοντας πράξη την… υπόσχεσή μας, για κυανέρυθρη Αθήνα και γεμίζοντας κατά χιλιάδες, μετατρέποντας τα Λιόσια σε Αρτάκης, σε Νέα Σμύρνη, θυμίζοντας στις προηγούμενες γενιές εικόνες του παρελθόντος και δείχνοντας στις τωρινές, στις μελλοντικές γενιές του Panthers Club, αλλά και σε άλλους… περίεργους, τι έρχεται.
Ο κόσμος του Πανιωνίου, οργανωμένος και μη, απέδειξε με την παρουσία τόσο την Παρασκευή, όσο και την Κυριακή, πόσο διψασμένος είναι, για καταστάσεις και για παρουσίες σαν και αυτές, στο κλειστό των Λιοσίων. Μην τον απογοητεύετε ορισμένοι...
Η χρονιά θα κλείσει και επίσημα στις 25 Μαΐου, με το 8ο φεστιβάλ «Καψούρα και Αλητεία», όπου περιμένουμε την οικογένεια του Panthers Club, αλλά και του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης να δώσει βροντερό παρών, στο δικό μας πάρτι.
ΥΓ. Αφού εσείς το ξέρετε καλύτερα από όλους η γρία πάει ή από χέσιμο, ή από πέσιμο. Όταν… σαλιάζετε, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα…
ΥΓ.2 Για την αστεία ΕΟΚ, το «μαγείρεμα» στην προκήρυξη προς το συμφέρον ανύπαρκτων σωματείων και φυσικά το αποκορύφωμα με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τα εισιτήρια, που κάτι… γριές, βρήκαν παιχνίδι, παίζοντας με τον πόνο οπαδών, η άνοδος της ομάδας και η παρουσία χιλιάδων κυανέρυθρων... λαρυγγιών, για δυο μέρες, στα λιοσια, ήταν η καλύτερη απάντηση! Καλοχώνευτα…
ΥΓ.3 Προς Δήμο Νέας Σμύρνης (και ΚΑΕ): Απαιτούμε άμεση λύση στο γηπεδικό θέμα, τόσο στο μέλλον, με την κατασκευή του κλειστού της Αρτάκης, όσο και στο παρόν, με την έδρα της ομάδας να είναι μια και μόνο μια. Η Νέα Σμύρνη. Και η λύση είναι μπροστά στα μάτια σας. Ας μπει στην άκρη, οποιοδήποτε εμπόδιο και κάντε το πράξη... χτες!
ΥΓ.4 Σας λείψαμε; Τώρα αρχίζει το καλό…"

Δεν υπάρχουν σχόλια