Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tα εισιτήρια για το Final 4

Τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος του Πανιωνίου θα μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του για το Final 4 της Elite League γνωστοποίησε η ΚΑΕ. ...

Τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος του Πανιωνίου θα μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του για το Final 4 της Elite League γνωστοποίησε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή (17/5-20:00) στο Ο.Κ. Άνω Λιοσίων ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Basket League και την επιστροφή στη φυσική του θέση.

Η παρουσία του κόσμου της ομάδας, του έκτου παίκτη μας, κρίνεται απαραίτητη ώστε όλοι μαζί διοίκηση, ομάδα, κόσμος, να συμβάλλουμε στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Θεωρούμε δεδομένο ότι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα παραδώσουν μαθήματα αθλητικής συμπεριφοράς και παράλληλα θα κάνουν τους πάντες ν’ αντιληφθούν τη μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα.

Ενόψει του Final Four της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και κατόπιν της ενημέρωσης που έγινε από την ΕΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της τα εξής:

-Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του Final Four άρα και για τη διαχείριση των εισιτηρίων είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και όχι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ή τα άλλα τρία Σωματεία.

-Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster, με πανομοιότυπο τρόπο όπως του UNICEF TROPHY.

-Το link που θα αφορά τα εισιτήρια της ομάδας μας και θα μας αποστείλει η ΕΟΚ, θα το προωθεί η ΚΑΕ σε όποιον επιθυμεί (σχετικό αίτημα στο tickets@pgssbc.gr). Ενημερώνουμε ότι το εισιτήριο της Παρασκευής (17/5) ισχύει ΚΑΙ για τους δύο αγώνες (πρώτος αγώνας : Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου στις 17:00).

-Τα γραφεία της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτά (10:00-17:00, εργάσιμες ημέρες) ώστε να παρέχουν διευκρινήσεις σε όσους τις χρειάζονται. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι ο ΑΜΚΑ και πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Δεν είναι δυνατή η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου με μετρητά. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση από την αστυνομία.

-Κατόπιν απόφασης της Διοίκησης, η ΚΑΕ θα αναλάβει όλα τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών και συνοδών των Ακαδημιών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προς και από το Ο.Κ. Άνω Λιοσίων.

-Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει μπουτίκ στην είσοδο του γηπέδου με τα αγαπημένα προϊόντα της ομάδας μας σε προνομιακές τιμές.

-Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η στέψη του Πρωταθλητή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΚΑΕ (6973704846 και info@pgssbc.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια