Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στίβος: Μετάλλια και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Από το τμήμα Στίβου του Πανιωνίου:

Από το τμήμα Στίβου του Πανιωνίου:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, το οποίο φιλοξενήθηκε το διήμερο 15-16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Η αγωνιστική ομάδα μας επέστρεψε με 3 μετάλλια στις αποσκευές της. (2 Χρυσά, Σταματοπούλου Ιωάννα & 1 Ασημένιο, Στρατίκης Γεώργιος).

Η Σταματοπούλου Ιωάννα έκανε επιβλητική νίκη, όπως αναμενόταν, στα 2000m Φ.Ε την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Την δεύτερη ημέρα των αγώνων, έκλεψε την παράσταση, καθώς σε μια συναρπαστική κούρσα 3000m με εντυπωσιακό φινάλε κατάφερε να διπλασιάσει τα χρυσά  μετάλλια και να ανακηρυχθεί δις Πανελληνιονίκης.

Ο επικοντιστής μας Στρατίκης Γεώργιος σε ένα δραματικό αγώνα όπου έσπασε το ατομικό του ρεκόρ 2 φορές, κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 4,60.

Η Σπυροπούλου Ανδριάνα κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό των 100m με χρόνο 12”.30 & Παπαδάτου Λυδία κατέλαβε την 12η θέση με χρόνο 12”.57

Η ομάδα του επι κοντώ συνολικά έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τους Λυβέρη Άγγελο να καταρρίπτει 3 φορές το ατομικό του ρεκόρ λαμβάνοντας την 5η θέση με 4.20 , τον Αθανασάκη Αθανάσιο κατακτώντας την 8η θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 4.10 , την Δρούλια Βάλια που κατέλαβε την 8η θέση με επίδοση 3.40 και τέλος ο Μανιός Γιώργος που κατέλαβε την 12η θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ 3.50.

Η Καξίρα Χριστίνα αγωνιζόμενη πρώτη φορά σε μεγαλύτερη κατηγορία κατάφερε να μπει στον τελικό της σφαίρας καταλαμβάνοντας την 9η θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 12.51

Η Μάμαλη Αδαμαντία παρόλο το νεαρό της ηλικίας για την κατηγορία Κ18 κατάφερε να μπει στον τελικό του ακοντίου καταλαμβάνοντας την 10η θέση με επίδοση 33.17

Η Κουρμπέτσου Νάντια άφησε ελπίδες για το μέλλον ολοκληρώνοντας τον αγώνα των 3000m σε 11’.04”,35 ξεπερνώντας κατά πολύ το ατομικό της ρεκόρ.

Το τμήμα στίβου ευχαριστεί θερμά τις οικογένειες και τους φίλους των αθλητών/τριών μας που βρέθηκαν στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες όλης της ομάδας.

Τέλος, συγχαίρουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων τους αθλητές/τριες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. για την αγωνιστικότητά τους και τους προπονητές που τους/τις προετοίμασαν και ευχόμαστε από καρδιάς μεγαλύτερες επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς. 

Τμήμα στίβου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια