Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρούπτσος: «Είμαστε κατά 70% έτοιμοι»

Ο Κώστας Ρούπτσος για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τους στόχους που έχει θέσει.

Ο Κώστας Ρούπτσος για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τους στόχους που έχει θέσει.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δύο μέρες από τη στιγμή που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση η μετατροπή του Πανιωνίου σε ΠΑΕ, πλην όμως οι εξελίξεις όχι απλά τρέχουν, αλλά μάλιστα βρίσκονται και σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό, τουλάχιστον, τόνισε ο Κώστας Ρούπτσος που μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τόνισε ότι εκτός από το καθαρά διαδικαστικό κομμάτι, τρέχουν και τα αγωνιστικά θέματα.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με το προπονητικό επιτελείο που θα αναλάβει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να ανακοινωθούν πριν καταστεί δυνατή η υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων. Όπως είπε, δε, αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έτοιμη σε ποσοστό που αγγίζει το 70%.

Από εκεί και πέρα ο νέος επενδυτής της κυανέρυθρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο πώς πήρε την απόφαση να εμπλακεί με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου, στο πού βρίσκεται η διαδικασία με τους διακανονισμούς των οφειλών, στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, αλλά και σε αρκετά ακόμη θέματα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια