Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και εγένετο... ΠAE Πανιώνιος

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την ΓΣ του Πανιωνίου η ίδρυση της ΠΑΕ για την συμμετοχή του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Superleague 2 τη νέα σεζόν. Τ...

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την ΓΣ του Πανιωνίου η ίδρυση της ΠΑΕ για την συμμετοχή του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Superleague 2 τη νέα σεζόν. Τα panionianea.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν όλο το ρεπορτάζ.

Μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια στην Γ΄Εθνική, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος είναι και πάλι εδώ, δυνατός, ενωμένος και πλέον και ΠΑΕ!

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, το βράδυ της Τετάρτης (19/06), τα μέλη του Ιστορικού υπερψήφισαν την σύσταση ΠΑΕ, προκειμένου ο Πανιώνιος να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αρχής γενομένης από την Superleague 2 που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ορίζεται στις 500 χιλιάδες ευρώ, από το οποίο οι 400 χιλ. ευρώ θα καταβληθούν από τον κ. Ρούπτσο, οι 50 χιλ. από τον κ. Ψύχα και οι άλλες 50 χιλ. το σωματείο σύμφωνα με τον νόμο.

Από εκεί και πέρα, ορίσστηκε προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ, η οποία μέσα σε προθεσμία τεσσάρων μηνών θα πρέπει να υπογράψει την συμβολαιογραφική πράξη για την ίδρυση της και να πιστοποιήσει ουσιαστικά την καταβολή του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου και φυσικά να τρέξει όλες τις διαδικασίες.

Ως μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής ορίστηκαν οι Θοδωρής Ντάντος, Νικήτας Βέλλης, Σταύρος Κατσούλης, Μάριος Μπίλιος και Σάκης Κάτζος.

Ουσιαστικά, βάση και του νόμου, η εν λόγω επιτροπή θα τρέξει τις παραπάνω διαδικασίες.

Πλέον, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος μπήκε σε νέα εποχή, με τον νέο επενδυτή, τον κ. Ρούπτσο, να δείχνει αποφασισμένος να πετύχει και να επαναφέρει τον Ιστορικό εκεί που του αξίζει.

Θα ακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ με όσα δήλωσε στην κάμερα του panionianea.gr ο κ. Ρούπτσος.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια